Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüdün ne olurdu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam abi ben hayatı akısına bırakıyım o zaman :) kendi kurallarımla herkez yararına yaşıyım :) bende derim bazı motorcu abilerimiz 50 yasına girerler haala özgürlük peşindeler savşçı ruhları var diye demekki hepsi senin gibi düşünüyor :)

:) Allah güzel baht yazsın hepimize, gerisi boş.

Kendi kurallarınla kendin için kendi yararına yaşa, ama kimseye kötülükte bulunma. Motosiklet ile özgürlük peşinde koşmuyorsun :) Kendi kralın olduğun müddetçe özgürsündür gerçekten.

Savaşçı ruh sahibi olmak, cesur olmak çok farklıdır. Gerçekten birisinin gözlerine baktığında anlarsın. Anlayabilmek için de sende de olması lazım. Eğer sende yoksa zaten anlama ihtimalin yok, sonra çakalı aslan sanırsın yazık olur..

Benim gibi mi? Bahse girerim o söylediklerinin çoğu benden daha olgundur. Ben yaşıtlarıma göre daha olgunum sanırım orası ayrı. Bu biraz da hep kendime etrafımdakilere sahip olabilme çabasından. Elbet benim de toy kalmış yanlarım var mıdır, vardır. Zaten bunu da yeri gelirse, yada olası bir durumla karşılaşırsam söylerim, buda bir olgunluktur.

Sana tavsiyem; dünü boşver, bugünün ve yarının için hareket et. İçini temiz tut, dürüst kal. Dürüstlüğün verdiği onur ve cesareti verebilen başka hiç bir şey görmedim ben insan hayatında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------

Sözünün arkasında dur.

Kadınlara bu söylenmez, çünki sözler onlar için bağlayıcı değildir.
Bunu yapmak erkeklere düşer :)

Şahsen ben onuru ve haysiyeti üzerine yemin edeni de; ailesi üzerine yemin edeni de, hatta anne babası kardeşi üzerine yemin edeni de, hatta çocuğu üzerine bile defalarca yemin edenleri biliyorum. Yeminlerin yalan yere edildiğini söylemeye gerek yok bittabi :) O yüzden bir kadının sözüne yada yeminine inanmak sadece bedbahtlık olur.

Bugün beğenmediğinin çok daha azına razı olursan beni hatırlayacaksın.

Bir Fatih Sultan Mehmet yetiştirmeye ada kendini. Yeni fatihler lazım dünyayı fethedecek bayrağımızı, sancağımızı dünyanın dört bir yanında dalgalandıracak.

herşey Selanikten İstanbula (Yunanlılar tarafından) göçe zorlanan 24.000 Selanik dönmesi yüzünden başladı...Sabetayizm nedir ne değildir buradan takip ediniz...Ülke sermayesi kültürü kimlerin elinde kimlerin kontrolünde öğrenmek için bu siteye uğrayınız...

http://www.sabetay.50g.com/Liste/liste.html

cerroş sen oku özellikle...Türkiyedeki en büyük sermaye sahibi cemaat Yahudi Dönmeleri sabetaycılar...araştırın öğrenin...

sağ alttı tıklayın kökleri hakkında bilgi alın...kapancılar...karakaşlar...yakubiler...

herşey onların dönmesi ile başlamadı, bence herşey osmanlının son demindeki özenmeler, ve dışa açılma ile başladı. yabancıların bunda tabiki etkisi oldu,
sabetayist: aslen yahudi olup, ancak osmanlı devletinde ve cumhuriyette kendilerini müslüman olarak gösteren kişilerdir.
ve bunların birde ben peygamberim diye ilan eden sebatey sevi adında biri vardır.
bu listenin hepsinin doğru olabileceğini düşünmüyorum açıkçası.
ayrıca soner yalçın, adlı şahsın her yazdıklarını okuyalım ancak önemli bir araştırma yapmadan inanmayalım, dini, dindarları,değerleri olan herkezi karalamaya çalışan biridir. bir başörtü yüzünden yazmadığı şeyler kalmamıştır kapalılara.

Motosikleti
750x
yalanın batsın yalancısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar