katılıyorum cerroşum sana...katıldığım gibi Yahudi ve Sabetaycı Türk Medyasının kontrolündeki bu kokuşmuş medyaya lanet ediyorum...Şimdi son moda sihirli büyülü film ve dizilerle bizim çocuklarımızın aklını karıştırmaya çalışıyorlar...toplumsal çöküşü hızlandırıyorlar...Selena bilmem ne harry poter vs bunlar emir almış cemaatden ...kültürel yozlaşma son hız devam ediyor...İslamın hakim olduğu ülkelere bu kültürü empoze etmeye çalışıyorlar...ve çok başarılılar...genc nesil hakkında söyleyecek şeyim fazla yok...onlara tembelliği seçtiren bu sistem utansın...ekonomik veriler ortam...Bilim adamının yetişmediği bir ortamda buna özendirilmediği bir zamandayız...
İnanın Hitler gibi düşünüyorum bazen...faşist döneme dönmek en mantıklısı galiba...Bu dünyayı karıştıran tek ırk Yahudilik...bu köşeyi döneyimde nasıl olursa olsun zihniyeti bu dünyay bitirir...bitirecekde...
Dünya ülkeleri arasındaki ilişkiler o kadar hassas terazideki her an savaşlara müsait...Nato denen BM yi oluşturan kokuşmuş Amerikan Köpek poposu yalayıcıları ülkeleride nerede zulüm varsa onlara sırt çevirip bizlere insan hakları dersi veriyor...
İç siyaset zaten Amerikan güdümlü ve çivisi çıktı artık...Açılımın sonu hayırlı bitse bari...ülkeyi en azından açılım yaftasıyla satmayın kitapsızlar...
Aynen oyle...
Eskiden kadınlar yada adamlar sıkıntılara gorus gerip bugun o mutlu ihtiyarlar haline geldiler..
Geldiler ama az sıkıntı cekmediler..
Simdi maneviyattan uzak oldugumuz icin ne sabrımız kalmıs nede tahammulumuz karsımızdaki insana..
Bugun artık CARPE DIEM tadında yasamak moda..
Anı yasayacaksın yarını bosver ne olacagını...
Bu yuzdendir bugun bosanma davalarının evlilik dilekcelerinden fazla olması..
Cunki alternatif cok piyasada...
Bugun o olmazsa digeri olur digeri olmazsa bir oteki..
Allah 3 seyi kaderi ilahi ile belirler benim ogrendigim..
Evlilik, Rızık ve Ecel...
Simdi oturup dusunmek lazım gelir...
Ama uzun uzun dusunmek...!
Evlilik oyle iki sıkıntıya dagıtılacak kurum degildir..
En sıkıntıgın anda bile karsındaki icin degil kendin icin degil ALLAH ın sana verdigi emaneti yere dusurmemek icin sırf ALLAH rızası icin dayanabildigin yere kadar gitmek lazımdır..
Dua etmek gerekir..
"Allah' ım ben yada esim biryerlerde yanlıs yapıyoruz, ama biz bu sorunu cozemiyor icinden cıkamıyoruz..
Yine senin emrin bu kurumu yine senin bana nasip etmiş uygun gormus oldugun bu insan ile yine senin RIZAN icin ben surdurmek ve bu kurumun yıkılmamasını istiyorum senden diliyorum...
Sen bize yol goster, bizi senin RIZAN icin yine senin RIZAN ile hayırlı bir es hayırlı bir anne baba olmamızı nasip et...."
AMIN....