"karmok" Bugün üzgün

Sevgili Dostlar; Bugün Üzücü Bir Gün geçirdik. Trabzon' un Saygıdeğer Motosiklet Ustaların 'dan Hasan Öksüz'ün Kardeşi İlhan Öksüz, Dikkatsiz Bir Otobüs Sürücüsünün Hatasından Dolayı Trafik kazası Geçirdi. Şu An Trabzon Farabi Hastanesinde Yoğun Bakım da Yatmaktadır. İlhan Kardeşimize Acil Şifalar Diliyorum. Ben " KARMOK " Üyesi Olarak Çok Üzgünüm. Duyarlı Arkadaşların Bu Konuda Hassasiyetini Ön Plana Çıkarmak Amacıyla Bu Mesajı Yazıyorum. Geçmiş Olsun Dileklerinizi İletmek İsteyen RÜZGAR dostlarına Telefon No; 0532 400 42 97. ( Hasan ÖKSÜZ) Bu Gibi Haberleri Duymamak Dileğiyle Tabzon "KARMOK" Dan Herlese Selam Ve sevgiler.

Dikkatsiz Otobüs Sürücüsünün Arkadan Çarptığı Degerli Arkadaşımız " İlhan ÖKSÜZ" Seni Çok Seviyoruz Ve Bir An Önce Aramızda Görmek İstiyoruz. Murat Hoca- Yorgun061)

Son düzenleme:
Acil şifalar diliyorum kendisine.
Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur...

acil şifalar diliyorum umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun ..

ge.miş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Acil Şifalar Versin Dostum.

Allah sifa versin..
En kısa zamanda saglıgına kavusur insallah. :rendeer:

İlk önce ilhan abime acil şifalar diliyorum.Büğün bende şanş eseri yoldan gecerken kaza anını görenlerdenim inanın o an motordan nefret edesi geliyor insanın.En büyük tesellimiz kaza anında ilhan abimin şurunun açık olması idi bu bizi azda olsa mutlu etti.Kaza sonrası trafik resmen felç oldu.10-15 dakika sağlık ekiplerini bekledik bu bizi daha çok kahretti ama en sonunda abimizi hastaneye kaldırdık.Şu anda ilhan abim ameliyattan çıkmış hayati tehlikesi bulunmamakta.kendisine KARMOK ailesi olarak ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

Daha yapacağımız çok geziler var ilhan abi...

Mersin İl Temsilcisi
Allah tekararından saklasın. büyük geçmiş olsun :( neyse ki hala aramızdasın :)

Acil şifalar diliyorum...

Acil şifalar diliyorum :rendeer:
kendinide panzer zannederek giden bu otobüs şöförlerinide kınıyorum :pr::farao:

Bu Konuda Hassasiyet Gösteren Tüm Dostlara Sonsuz teşekkür Ediyorum "KARMOK" Üyesi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 AM ----------

Bu Konuda Hassasiyet Gösteren Tüm Dostlara Sonsuz teşekkür Ediyorum "KARMOK" Üyesi.

İlhan'a çok çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Umarın en kısa zamanda iyileşir.
Trabzona Selam ve sevgilerimle,
J.A

geçmiş olsun...

çok üzüldüm,,büyük geçmiş olsun..allh bi dah göstermesin..hasan usta'ya üzüntülerimi bildirirsen memnun olurum..hocam.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok büyük geçmiş olsun hemşehrime. Acil şifalar inşallah... Allah tekrarından da, hafifinden de, beterinden de, her türlüsünden korusun. son kazanız olur inşallah...

geçmiş olsun..allah şifalar versin....en korktuğum şey arkadan çarpılmadır...:pale:

Geçmiş olsun, Allah korumuş yinede.

Ne kadar tehlikeli bir trafik düzenimiz var, yine hatırladım :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar