Karizmatik İkinci Motor Önerisi

Selamlar,

Fiyat performans ve sırf hava civa ve sokaktaki karizması için binilecek motor önerileriniz nelerdir? İkinci Motor olarak sadece dediğim gibi havası için binmelik bir liste arıyorum.
Brixton markasının bazı cafe racer modelleri güzel. Sarı deri eldiven ile akar. Mutt markasının cafe racer modelleri de güzel.
Şimdilik dikkatimi çeken bunlar.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Öz, hakiki, gerçek karizma. Hero Karizma!
hero.png

F54

aykırı gözükmekse amacın scramble tarzı bir motora bineceksin çin malı olmayan
öyle ucuza karizmayı kolay çizerler

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Selamlar,

Fiyat performans ve sırf hava civa ve sokaktaki karizması için binilecek motor önerileriniz nelerdir? İkinci Motor olarak sadece dediğim gibi havası için binmelik bir liste arıyorum.
Brixton markasının bazı cafe racer modelleri güzel. Sarı deri eldiven ile akar. Mutt markasının cafe racer modelleri de güzel.
Eğer Brixton, Mutt gibi modellere bakıyorsanız bütçe el veriyorsa ikinci el ucuz CL250 alın derim.

sen bana bakma ben bekar adamın:D evimden kovabilecek kimse yok diye keyfime göre tavsiye veriyorum😎
😁😁
Eğer Brixton, Mutt gibi modellere bakıyorsanız bütçe el veriyorsa ikinci el ucuz CL250 alın derim.
Cl250 güzel ama biraz hatları yuvarlak sempatik tip motor. Clx 250 fena değil ama onun da aynaları çok tipsiz. Ha gidon aynası alıp düzeltilebilir belki. Bobber motor da olur ama Türkiye de bobber model yok.

Kalitesini, tekniğini bilmem ama Fantic lerin dış görünüşleri epey güzel, fiyatlari da uygun.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Türkiye de bobber model yok.
Var ama bir tur motosikleti fiyatında olduğu için ve bizim Halk sevmediği için çok fazla tutulmuyor.
Triumph bonneville.
Ek olarak Royal enfield yukarıdaki markalardan daha ön planda bir motosiklet

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Sırf havasıyla sokakta gezilecekse Altai Tank X125 farklı bir tasarıma sahip. Cafe racer değil ama siyah olanı dikkatleri çekecektir. Bakkal market işi içinde birebir :D

Sırf havasıyla sokakta gezilecekse Altai Tank X125 farklı bir tasarıma sahip. Cafe racer değil ama siyah olanı dikkatleri çekecektir. Bakkal market işi içinde birebir :D
Evet gerçekten farklı.
Selamlar,

Selam. SWM Sixdays 500 bakabilirsin ama servis, parça falan bilemem😂 sanırım sadece son montajları İtalya'da. Tasarım da orada olabilir belki ama asıl üretici ve firma sahibi Çinli shineray.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar