Karikatür krizini çıkaran gazatenin sitesine Türk Bayrağını dikmişler Mehter marşıyla

Süper Moderatör (BBRR)
ülen bu hakerleri seviyom ben be ne güzel dikmişler......ellerine sağlık

Ya bu 3. karikatür başlığı oldu :p Amma çok meraklı milletmişiz karikatüre :p Bahsedilen karikatürleri gördüm ben, sadece bir tanesinde ok çizip yanına Muhammed yazmışlar. Diğerlerinin hiçbirinde Hz. Muhammet olduğunu ispatlar bir şey yok. Gayet sade bir Arap vatandaşı da olabilir.

Prometheus' Alıntı:
Ya bu 3. karikatür başlığı oldu :p Amma çok meraklı milletmişiz karikatüre :p Bahsedilen karikatürleri gördüm ben, sadece bir tanesinde ok çizip yanına Muhammed yazmışlar. Diğerlerinin hiçbirinde Hz. Muhammet olduğunu ispatlar bir şey yok. Gayet sade bir Arap vatandaşı da olabilir.

Hz. Muhammed olduğunu ispatlayamaz kimse. hiç bir resmi yoktur peygamberimizin. ayrıca karikatürü gördüm ben ok filan yok sakallı kötü biri gibi çizilmiş. :farao:

hepsini değil ama :)

bu gibi faydalı işlerde ben de bu hackerları seviyom be:mrgreen:

siteyi hackleyen kişinin diğer hacklemeleri de var. küfür içeriyor biraz. ama süper isteyen özel mesaj atsın hizbullaha küfretmiş :mrgreen:

ylmzzz' Alıntı:
Hz. Muhammed olduğunu ispatlayamaz kimse. hiç bir resmi yoktur peygamberimizin. ayrıca karikatürü gördüm ben ok filan yok sakallı kötü biri gibi çizilmiş. :farao:
Bir sürü karikatür var hangisine baktın? Tepki çeken karikatür sadece üzerinde ok işaretiyle "Mohammed" yazan bence. Diğer karikatürlerde hiçbir şey yok sıradan bir Arap olamaz mı karikatürdeki? Tek Arap Hz. Muhammet mi?

ama karikatürde çöp adam bile çizilse sonuçta bahsedilen Hz. Muhammed. ben 4-5 tane gördüm. yurtdışından bi arkadaş yollamıştı hepsini. neyse tepkimiz olumsuz böööle insanlara boşver :)

gözlerim doldu :salut:
helal olsun Türk hacker lara Türk bayrağı da gençliğe hitabe de konulmuş helal olsun helaal...:cat:

ya alllah ya bismillah allahu ekber
yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu

çok var prometheuse nerdeyse hepsinde yanında ok ile muhammed deniyor. Hatta birinde konuşma arası mo diye tasvir ediyorlar.

he he heee.
nam-ı kemal'i anasım geldi...
hani demiş ya; "öyle ada'ya, böyle köprü":queen:

buyrun. bu da, "insanların, beğenmediği siteleri hack'leme özgürlüğü..."

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar