kullanır ama başına da gelmedik kalmaz... Benim oldugu gibi. Simdiye kadar kendi hatam olup da her hangi bir kaza, zarar yasamadim ama ne geldiyse başıma hep araç sürücüleri tarafından geldi... hatta başıma geleni kısaca burdaki cehaletle ilgili forumda da anlattım. Ben hala azmimi ve tutkumu koruyorum ama bana yapılan her müdehale beni yıldırıyor biraz daha. Çünkü hiç bir korunma savunma mekanizmamız yok ve erkek sürücülerden daha çok tehlikedeyiz. Hele benim gibi küçük motorlara sahip bayan sürücüler... Ne kadar mont, kask vs olsa da bayan oldugumuz bi şekilde vucut hatlarımızdan anlaşılıyor ve rahatsız ediliyoruz. Köprü üzerinde motorla giderken arabanın birinin camı açıldı ve adamlar bana el sallayıp kameraya çekkmeye başladılar... Bundan öte taciz olabilir mi? Onlar için ne kadar ilginç bir durum düşünsenize... Bunlar bitmez, bitmeyecek de... Ben ufak tefek bir bayanım. Bana da ehliyet sınavında senin ne motorun var, büyük motor kullanman için daha bi posta ekmek yemen lazım gibi şeyler de söylendi... ama ben yılmadan hayalimi gerçekleştirdim. Keşke birileri bunu yıkmak için ugraşmasa...
[email protected]