kardeşime skutır alacam yardım lütfen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabah sabah senn o aleti goturmeye kalkan birinden beklenmicek bi cumle:p
sende bilirsin ama gercekten scooterlara tutkusu yoksa snrdan bu cumlesi için cok pişman olcak:cherry:

hic sorma işte kardeş değilmi :mrgreen: benim tavuk gözüne kaz gözüküooooo ucuz bişi alayım diorum ki bi iki sene kullansın kışın gitsin bi souğk yesin vazgecsin bıraksın bi kenara yazdan yaza kullanır :cat:

ha bu arada 21 görüntüleme 20 mesaj çok iyi bi oran :queen:

Son düzenleme:

345

mondial heybetli görünebilir ama bizim burda bi laf vardır tüy kabası diye sanayiden çıkmazsın.Kardeşini sinir hastası yapabilirsin.Kesin bişey söyleyeceğim kardeşin haftanın 4 günü yine senin motoru isteyecek:mrgreen:Bende kymco agilty 125 var tavsiye ederim...fiyatı 2288 ytl kampanyalı...

abi bence ne mondial nede150 rs fln alma ne onlar öle yaa ben onları motosikletten saymıyom zaten sen boşver daha kaliteli bişi al örnegin mz 125:cat:

Arkadaşlar selam,
şahsım olarak racing motorlar ile ilgileniyorum ve bir racing kullanıcısıyım kardeşim hersabah işe gitmek icin benim motoru almak istiyor bende bundan iyice sıkıldım (ehliyetim yok ken ben bile kullanmıyorum beyefendi kullanmak istiyor:) ve kendisine bir 0 km skutır hediye alma fikri uyandı bende acaba kendisine ne alsam ??? yardımlarınızı model önerilerinizi bekliyorum..

ugur mondial 150 hs veyahut 150 rs düşündüğüm etrafta gördüğüm motorlar
bu motorların sıfır km lerinde kampanya yapan yerler biliyorsanız o yerin bilgisinide isterim :mrgreen:

şimdiden teşekkürler

hoca beni az çok tanırsın...madem kardeşine bi güzellik yapcan modı falan alma...şu an kampanya olan 2300e bağlayabileceğin Kymco afılıty 125 al...maksimum süratı 120 çok rahatdır...boyutuna bakma...inanılmaz bir scooter...çokda sağlam...Kymco scooterda Honda Activaya bile çakar...:cat:Hondada akü sorunu var...bu agılıty de sadece amortisörler çok serttir...

http://www.kymco.com.tr/

ben olsam Kymco Agility 125 alırdım.100.000 km garanti veriyor.Kymco motosikletleri biraz fazla yakıyor diyorlar ama hangi motor fazla yakmıyor.

kardeşime skutır alacam yardım lütfen..

Ne vicdansız abiler var, sen GT250R'a bin, kardeşine'de scooter al.Olacak işmi bu... :p :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeşime skutır alacam yardım lütfen.. -

Para toplayalımmı aramızda?..... İlk bakışta bu çağrıştı bende....:p
(ciddiye alma sakın):)

Keşke abim olsada scootera bile razıyım.(onun parasını alırdım üstüne koyardım hiihihihi)

Erdem kardeş seninle inşallah en yakın zamanda görüşeceğizde hazır böyle bir konu açmışken ben derimki,kaawey matrix 150 alabilirsin.Nedenmi ben şu an kullanıyorum 2 kaza geçirdim 25mt birisinde sürüklendi ama salammış baya,birinde soldan kodular kırmızıda dururken böle bişey nasıl oluyor anlamıyorum.Yanındaki araç birden tam sol yapıp tak diye çarpıyor.Adamın yorumu ben seni görmedim kusura bakma.Neyse baba bu çinli harbi iyi sadece km ve benzin göstergesi genelde bozuk çıkıyo oda garanti kapsamında değişiyo zaten.Birde akü sorun oluyo oda garantide ,kısaca kazasız kullan uzun süre kullan.İstersen kardeşin biraz kullansın benimkini ona göre yorum yapabilir.Biliyorum çinli diyeceksiniz ama dandiklerin en iyilerinden birisidir.Kesinlikle 3000km deyim.Fazlası ile zorluyorum.115km hız bile yapıyor,Yola göre.Saygılar görüşmek üzere.SERKAN

Kesinlikle keawey almalısın. Mondialin 150 rs yada hs modeli tam bir çöp makinası geçen yıl bende sıfırını almıştım 1700 tl'ye satarken 950 tl ye verdiğim bir yürüyen moloz oldu ... 2000 tl'ye ikinci el çok güzel keaweyler var ve dayanıklı ayrıca motor bölümünün macaristanda üretildiğini biliyorum. Kasa bölümü çinde fason firmalara yaptırılıyormuş. Yinede sağlam olduğuna eminim pişman olmazsın.

hoca beni az çok tanırsın...madem kardeşine bi güzellik yapcan modı falan alma...şu an kampanya olan 2300e bağlayabileceğin Kymco afılıty 125 al...maksimum süratı 120 çok rahatdır...boyutuna bakma...inanılmaz bir scooter...çokda sağlam...Kymco scooterda Honda Activaya bile çakar...:cat:Hondada akü sorunu var...bu agılıty de sadece amortisörler çok serttir...

http://www.kymco.com.tr/

bende metehan hocaya katılıyorum aglity 125 gerçekten güzel seri bir motor.Tipide dikkat çekici ve kaliteli.:cat: ama yok ben 2000 ytl ye vitesli birşey düşünüyorum dersen
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4258739
2500milyara cbr 125 veya
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4582475 yada yrb 125

Elektronik bir alet piyasaya sürüldükten sonra müşteri memnuniyetsizlikleri ve tekrarlanan sabit arızalar ve kazalarından yola çıkılarak ürün geri toplatılıp yerine düzgünü veriliyorken, Ağırlık merkezi dolayısıyla dengesi bozuk,küçük kayan tekerlekleri ile kullanıcıya ölüm ve sakatlık hediye eden bu plastik yığınlarını üretim hatası kabul edipte neden piyasadan çekmezler hayret ediyorum! Bile bile lades bu olsa gerek. Scooter olayını birkez daha gözden geçirmeni öneririm. Saygılar. :bounce:

kardeş ben 1,5 yıldır ramzey qm125t-10d kullanıyorum, km 100kr civarı yakıyor. sadece 1 kere yolda kaldım, onda da otobanda çok zorlamıştım gaz teli koptu :) onun dışında hiiiç masraf çıkarmadı. tek sevmediğim yanı arka amortisörler çok sert (benim serinin hepsinde var aynı durum) görüntüsü de çok hoş. hız olarak da düz yolda 95e kadar çıktım. gönül ister ki honda yamaha falan alasın ama onlara para çıkışmıyorsa ramzey aklının bir köşesinde dursun derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar