Kardeş siteniz :)

Arkadaşlar yeni bir forum oluşturduk üniv. öğrencileri için ama herkesi bekliyoruz vede tabi yardımlarınızı
www.siberalem.cjb.net veya ccc.domaindlx.com/onurforum

danger0' Alıntı:
Abicim olmuyor ama yıldız teknik üniversitesi nerde? :pl: :pl:
tamam yaw sen iste sana yıldız teknik üniv. açayım..

Açtım şimdi hepsini açmadık yavaş yavaş oluyor hepinizi bekliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
siberalem copyright filan bilmiyorum yani.. Adamlar caz yapmasın..

Yapamazlar ki onlar com bizimki beleş site :farao: o yüzden dokunamazlar :thumright:

Sitenin kayıt olma bölümü çalışmıyor. bide sitede hiç bişey yok,önce ilgi çekecek bişeyler bulup öyle duyursaydın keşke

Nasıl çalışmıyor bir bakayım dur yazmamın nedeni yardımlarınız gerekli bilginiz olan yerleri doldurmanızı rica edeceğim. Tabi bir kaç tenede mod. lazım...

Doğru diyorsun www.siberalem.cjb.net çalışmıyor ccc.doamindlx.com/onurforum çalışıyor kayıtları şimdilik bundan idare edin ötekini düzeltirim yakında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:pr:

JetAime' Alıntı:
Birader iki adreste açmıyor...
giriyor. Hemde çok güzel ve hızlı..

Forumda üniversiteler tamamlandı. Sadece vakıf üniversitelerinde eksiklik var. Çünkü bu üniversiteleri istek üzerine açacağız. Bekliyorum hepinizi....

ccc.domaindlx.com/onurforum dan yaparsan oluyor ayriyetten böyle şeyleri kafanı takma çok yakında com.a geçeceğim bu sadece deneme alanı gibi birşey burada siteyi doldurup com taşıyacağım. tamam mı dostum k(c)losed

toxit' Alıntı:
Link verdiğin siteye girdim. İlk sayfada su yazıyı gördüm. Kopyala Yapıştır yapayım buraya herkes görsün Bugün Greathart'a girenler [girmeyenlere greathart girsin :) ]: 30 / Gece 24.00 da sıfırlanır /

Yorum yapma gereği duymuyorum. :pr:

-Konuyu açan arkadaşın daha amatör oldugu kesin. Artık alanına ne yüklediyse sitenin günlük bağlantı kapasitesini aşmış ve 24 saat geçmedende site aktif olmayacaktır.
-Sadece bir öneri:
-Domaindlxten almışsın ama cjb.neti neden veriyosun nasıl olsa her ikiside açılmıyor.Git yonlendir.comdan al bir beleş alan adı kullan.Sen rahatla, girebilenler rahatlasın.Son olarakta hangi tür forum kullanacağını bilmiyorum ama WWForum kullanacaksan yönlendirilmiş adresi Forum Özelliklerinden girmen gerekecek yoksa kullanıcı kayıt yapamaz.(cookie olayıdır.)
-Bilgi istiyorsan sana yardımcı olabilirim.Pm atabilirsin aklında takılan sorular hakkında.
-greathart aslında ismindede bir pislik vardı....

heytbecom' Alıntı:
-Konuyu açan arkadaşın daha amatör oldugu kesin. Artık alanına ne yüklediyse sitenin günlük bağlantı kapasitesini aşmış ve 24 saat geçmedende site aktif olmayacaktır.
-Sadece bir öneri:
-Domaindlxten almışsın ama cjb.neti neden veriyosun nasıl olsa her ikiside açılmıyor.Git yonlendir.comdan al bir beleş alan adı kullan.Sen rahatla, girebilenler rahatlasın.Son olarakta hangi tür forum kullanacağını bilmiyorum ama WWForum kullanacaksan yönlendirilmiş adresi Forum Özelliklerinden girmen gerekecek yoksa kullanıcı kayıt yapamaz.(cookie olayıdır.)
-Bilgi istiyorsan sana yardımcı olabilirim.Pm atabilirsin aklında takılan sorular hakkında.
-greathart aslında ismindede bir pislik vardı....

Birincisi amotör olup olmadığımı bilmem sana göre amatördürüm başkasına göre bu işi biliyorumdur ama çokda tecrübeli değilim. ikincisi konuyu kim hortlattığını bilmiyorum... İmzamda da görüldüğü gibi sitenin adresi www.e-universite.biz olarak değiştirildi. Site üniversite şablonu üzerine oturtuldu. Üniversitede okusun veya okumasın o havayı hissetmek isteyenlerin gelmesi gereken bir yer diye düşünüyorum...Forum olarak bu sitede olduğu gibi vbulletin kullanıyorum şu an 3.0.7 kısmetse 3.0.5'e geçeceğiz...Fikirlerin için teşekkür ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar