karbüratörün benzini dısarıya kacırması..

arkadaslar öncelik herkese iyi günler..motorun hız keserken bogulmasından dolayı karbüratörü az önce söktüm(benzin az geliyordu ona bakim dedim)tekrar taktıgımda ise karbüratörün alt tahliye borusundan cok fazla benzin dısarıya atıyor ve benzini kapatmasam tüm depo birkac dakika içinde bosalcaktı..tekrar söktüm ve aynı şekilde oldu bu seferde benzin fazla geliyor galiba ignede bi problem var ama tam anlayamadım sizlerinde görüşlerini almak istiyorum..

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Şamadıra ayarını bozmuşsun. Ustaya götürmen gerek.

az önce ugrasıyordum gaz telinin karbüratöre girdigi noktadan sızma yaptıgını gördüm sorunun nerden oldugunu anladım ama oraya nasıl bi çare bulurum bilmiyorum ustaya götüremiyorum anlayan birilerini bulmak zaten cok zor buralarda..ilgilendiginiz için teşekkür ederim..

Karburatoru sok, karburatoru actigin zaman icinde bir tane sari vida goreceksin. Onu tam sik, sonra 0,75 tur gevset. Eger samandira ayariyla oynamadiysan bozulmamistir.

galiba ben şamandıra hava rölanti felan hepsinin ayarlarıyla oynamısım tekrar söktüm ama bu sefer ayarladım gibi en azından çalısıyor ve benzin atmıyor dısarı ama rölanti ve hava ayarını tam tutturamadım :) teşekkür ederim ilgilendiginiz için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar