- Konu Yazar
Merhabalar. Öncelikle motosikletten çok anlamadığımı belirtmek isterim, ancak hevesim var, öğrenmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Motosikletimi 1 aydan beri kullanmıyordum, aküsünü söküp karbüratörde kalan benzini yakıp o şekilde kapatmıştım. Bugün aküsünü şarjlayıp çalıştırmak için marş bastığımda bir türlü motorumu çalıştıramadım. Motorcumu aradığımda karbüratöre hava basmam gerektiğini söyledi, aşağıda işaretlediğim hortumu 2 numaralı yerden söküp (hortumu söktüğümde benzin akıyordu) hava üfledim ancak marş bastığımda yine çalışmadı. Ne tavsiye edersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
Fotoda benzin musluğu kapalı haldeyken çekmişim, hortumu çıkardığımda benzin akmaması için kapatmıştım. Marş basarken hep musluk açık konumdayken denedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
Fotoda benzin musluğu kapalı haldeyken çekmişim, hortumu çıkardığımda benzin akmaması için kapatmıştım. Marş basarken hep musluk açık konumdayken denedim.