Karbüratörün altından benzin akması

Benimde başıma geldi aynı şey. Karbüratör şamandırası takılı kaldığı zaman oluyor. Motoru çalıştırıp bi tur atmıştım sonra düzelmişti. Tahliye vidasınıda kontrol etmiştim ama sıkılıydı sonuna kadar.

Karbüratör tamir takımı diye bir şey var biliyor musun ? İşte o tamir takımı muhteviyatında sıvı conta diye bir seçenek yok , ben artık bu işi yapmıyacağım , dondurma satacağım artık ...

Tamir takımını kaç kişi biliyor veya kullanıyor bunu biliyormusun. Bende senin gibi bu işi yapmayıp gelip senin dükkanda dondurma yiyeceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Benimde başıma geldi aynı şey. Karbüratör şamandırası takılı kaldığı zaman oluyor. Motoru çalıştırıp bi tur atmıştım sonra düzelmişti. Tahliye vidasınıda kontrol etmiştim ama sıkılıydı sonuna kadar.

Şamandıra bunun baş sebebidir fakat çok nadir takılı kalır, bakım esnasında iğne sekmanı yamulur vs

Siz gelin birgün bizim dükkana pistondan silikon kazıyalım olur mu gördüğümü söylüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar