karbüratöre giden kablolar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üstatlar bu karbüratöre giden 2 2 toplam 4 tane kablo var sigorta gibi bişeye gidiyor ne işe yarıyor bilen var mı ?

dostum karburatorun ve kabloların resmını atarsan yardımcı olabılırım,,,
bu arada motorunda ne oldugu onemlı,,,

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam toplayıp kapattım motoru keeway 250 virago kopyası olan ama aynı karburatorler farklı sanırım. güyya tamir edecem diye sallanan yeri kopardım lehim attım tutturdum topladım motoru yine koptu :S

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

EXACT-Carburetor-for-Motorcycle-Virago-XV125-XV250-V-Star-250-Route-66-QJ-KEEWAY-Supershadow-250.jpg
hocam sol üstte iki tane giriş var iki tane de karşı tarafta var

Forumdan Uzaklaştırıldı
ama içinde sigortaya benzer birşey var dı parçalandı o o parçayı bulabilir miyim diye sordum yada ucuz karburator alıp ondan sökmeyi
2e1rpj9.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

neyse öğrendim karbüratör ısıtıcı imiş ama yamahalarda var sanırım o yuzden zor bulunur kendim yapacam bir tane anlaşılan lolipop çubuguna ince bir tel sarp yay şeklinde yapmayı düşünüyorum

Motosikleti
XV250 - FZ6
Evet karburatorde buzlanmayi engelleyen direncler onlar. Direncler bir termostata bagli, hava sicakligi yaklasik 10 derece altina dustugunde termostat aciliyor ve direncler isinmaya basliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki bunu nasıl algılıyor hangi alet? bunlar sadece ısıtıcı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar