Karbüratöre benzin yetişmiyor.

Motoru aldığımdan bu yana aynı sorun.Sorun tam olarak ne bulamadım.Motoru çalıştırıyorum ısınıyor.Biraz gidince boğuluyo gibi oluyo ve stop.Depo kapağını açıyorum veya jikleyi kaldırıyorum çalışıyor birkaç dakika sonra yine stop.Hava ayarı yapıldı.Karbüratör değişti,hava filtresi değişti,Benzin musluğu değişti.
Muhtemel sebepler
1-Depo paslı tıkanıyor.
2-Depo hava almıyor.

kendin söyleyip kendin cevabını vermişin...depo hava almıyor..herşeyi değiştirmişin zaten tek o kaldı geriye.

depoyu tam kapama öyle dene hava işini pislik varsada depoyu sök asınçlı suyla filan temizle kurut

Biraz öyle olmuş abi :) yalnız deponun hava aldığı yer neresi buranın temizlenmesimi gerekiyo onu bilmiyorum.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
havayı depo kapağından alır... küçük bir delik olur...
depo paslı yada pislik var diyorsan, yiba çarşısından benzin filitresi al... 2-3 lira birşeydir...
depo çıkışı ile karbüratör arasına tak... sorun depoda olmasa da bunu herkese öneririm...:cat:

e7NE3N.jpg
[/url][/IMG]

burdan sanıyorum :D

MERTCAN o resımledıgın yer aslında depo doldurulurken veya yagmur yagınca oraya sızan suyu veya yakıtı tahlıye etmesı adınadır,

kapakta conta var cunkı,,,

Tamirci cdı arızalı dedi onu değiştirdik.Fakat şuan aynı sorun var.Statörle bi alakası olabilirmi.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
benim bildiğim benzin deposunun en üst kısmından bir hortum deponun altından çıkıyor ucu açık şekilde hatta fazla doldurduğumuz zaman ordan akar benzin... yanlış biliyorsam düzeltin.. oraya bir bakın bakalım

sanırım demiştim :D o conta paslı duran yer boğazına kapıyor bnde orasıdır sandım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar