- Konu Yazar
Merhabalar, öncelikle sorunu her yerde araştırdığımı belirtmeliyim. Güzel bir cevaba ulaşamadım. Motoru yeni topladım, karbüratör sıfır ve fabrikadan geldi kapalı paketinde. Ustama sorduğumda karbüratör ya buna uygun değil yada bozuk dedi. Sorun fotoğrafta kırmızı daire içine aldığım iki delikten benzin akıtması ancak bunu sürerken değil de stop ettikten sonra yapıyor özellikle motor sıcakken oradan akma seviyesinde değil damlatma tarzında oluşuyor baloncuk şeklinde çıkabiliyor benzin. İki delikten de çıkıyor mu diye soracak olursanız genelde bir tanesinde çıkıyor. Düşündüğüm kadarıyla içeride benzin bir şekilde sıkışıyor ve o delikten itiliyor. Sorun nedir? Karbüratör değiştirmek hiç istemiyorum zaten yeni aldım.
Not: İşaretli fotoğrafı yükleyemedim. Nasıl bilgisayardan fotoğraf yükleyebilirim açıklarsanız hemen güncelleyeceğim.
Not 2: Motor Kuba Black Cat, yeniden toplama sebebim yanması, Youtube'da videosu mevcut. Önceden böyle bir sorun varmıydı derseniz eğer yanma sebebinin bu olduğunu düşünüyorum videodan izlediğim kadarıyla motorda ilk alev hava filtresinde görünüyor.
İyi forumlar!
Not: İşaretli fotoğrafı yükleyemedim. Nasıl bilgisayardan fotoğraf yükleyebilirim açıklarsanız hemen güncelleyeceğim.
Not 2: Motor Kuba Black Cat, yeniden toplama sebebim yanması, Youtube'da videosu mevcut. Önceden böyle bir sorun varmıydı derseniz eğer yanma sebebinin bu olduğunu düşünüyorum videodan izlediğim kadarıyla motorda ilk alev hava filtresinde görünüyor.
İyi forumlar!
Son düzenleme: