Karbüratör hava ayari vidasi kirildi çikaramiyorum.

Herkese iyi askamlar.

Konu ozeti baslikda belli.
Vidanin baş tarafi kirildi.
Tornavida tutmuyor.
Pense ve yankeski girmiyor.
Nasil cevirip ayar yaparim bilemiyorum.
Oneri ve yardimlarinizi bekliyorum

bundan lazim sana..

http://www.ebay.de/itm/like/301765663023?clk_rvr_id=956313532580&item=301765663023&lgeo=1&vectorid=229487&rmvSB=true

Normalde kırılan vidalar için şöyle bir yöntem var; o vidaya bişeyler kaynattırıyorsun sonra kaynattığın parçayı çevirip açıyorsun. Tabi karbüratör vidası görmediğim için bu yöntem olur mu bilemem.

Slm arkadaslar sorunun uzerinden bi hayli zaman gecmis ama acaba bu mevzuya çözüm bula bileniniz oldumu acaba.ayni sikinti benim basimdada varda.

yapabiliyorsan karbüratörü sök dostum. sabitle mengeneyle sonra şu işlemleri uygula;

ama sana gerekli malzemeleri almayı unutma. onlar da şunlar;

S6302054_zps64295879.jpg

yapamazsan karbüratörü sök mamba dostun söylediği gibi tornacıya götür. o söker.

kolay gelsin.

ince bir matkapla del sonra içine kılavuz sal. benim becerim yok dersen sanayide tornacılar derdine derman olur.

kardeş aynı sıkıntı bendede vardı tornada çıkarttırdık ama vidadan eser kalmadı adam verdi karbüratörü sonra eski başka karbüratörün vidası uyar dedim uymadı tabiki şimdide be yapmam gerekiyor motorum apache tvs 150 normalde imternette satılıyor tamir takımı bütün vida seti yani ama tordana tornacı yuvayı biraz genişletti ve vida küçük gelir diye almadım ama almalıyım tornacı aynı vidadan yaparmı vidayı ona alıp versem ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

kardeş aynı sıkıntı bendede vardı tornada çıkarttırdık ama vidadan eser kalmadı adam verdi karbüratörü sonra eski başka karbüratörün vidası uyar dedim uymadı tabiki şimdide be yapmam gerekiyor motorum apache tvs 150 normalde imternette satılıyor tamir takımı bütün vida seti yani ama tordana tornacı yuvayı biraz genişletti ve vida küçük gelir diye almadım ama almalıyım tornacı aynı vidadan yaparmı vidayı ona alıp versem ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

Tornacı vidayı genişlettiyse geçmiş olsun, orijinal vida uymaz oraya.

Aynısı benim de başıma geldi. Vidaya ince delik açtık. Ters klavuzla çıkardık. Ne yuva zarar gördü ne dişi. Orijinal vidayı servisten 28 liraya alıp taktım. Şuan sorunsuz.

aynısı başıma geldi, motor tvs apache 150 idi. yalnız ben de vida iğnesi içinde kalmıştı, çıkaramadık. çözüm yeni karbüratör almak malesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar