Karbüratör benzin kaçırıyor

Mondial 100 uag motosikletimi enjeksiyonlu sistemden karbüratörlü yaptım. Bu süreçte silindir piston manifold değişti, her şey iyi güzel giderken karbüratörün altında ki tahliye hortumundan sürekli benzin kaçırdığını gördüm. Ustaya götürdüm şamandıra tamiri yaptı karbüratörü hava ile temizledi 2 gün sonra yine aynı sorunu yaptı. Yeni karbüratör taktık yine aynı şekilde tahliye hortumundan sürekli benzin kaçırıyor, sorunun depodan kaynaklandığını düşünüyorum sizlerin yorumu nedir. Mevcut depoda bu şekilde pomba var
https://hizliresim.com/b02ejbq

Motosikleti
Ns200 15"
Pompa hep aktifse ve karbüratöre yakıt yolluyorsa karbüratör bu basınca dayanmıyordur, karbüratörlü modellerin depolarında musluk haricinde herhangi bir tertibat bulunmaz. Yüksek basınçtan dolayı karbüratörün şamandıra jetini bozuyor olabilir.

Pompa hep aktifse ve karbüratöre yakıt yolluyorsa karbüratör bu basınca dayanmıyordur, karbüratörlü modellerin depolarında musluk haricinde herhangi bir tertibat bulunmaz. Yüksek basınçtan dolayı karbüratörün şamandıra jetini bozuyor olabilir.
Tekrardan merhaba. Aradan geçen 2 aylık süreçte sorunum devam etmesi sonucu tekrar karbüratör ve depo değiştim,hiçbiri fayda etmedi tahliye hortumundan çok olmasa bile az az benzin akıtıyor. Hangi ustaya göstersem karbüratör değiştirmeye girişiyor başka bildikleri yok. Ne yapmam gerekiyor

Motosikleti
Ns200 15"
Tekrardan merhaba. Aradan geçen 2 aylık süreçte sorunum devam etmesi sonucu tekrar karbüratör ve depo değiştim,hiçbiri fayda etmedi tahliye hortumundan çok olmasa bile az az benzin akıtıyor. Hangi ustaya göstersem karbüratör değiştirmeye girişiyor başka bildikleri yok. Ne yapmam gerekiyor
Şimdi anladığım kadarıyla artık depoda pompa yok doğrumudur? Eğer öyleyse karbüratörün al tasını sökün ve şamandırayı aşağıya doğru hafifçe eğin, bu sayede karbüratör daha az benzin aldığında şamandıra yukarıda olacak ve benzin dolum jetini daha az benzinle kapatıp benzin akışını durduracaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar