karbüratör ayarı!!!!!!

arkadaslar gecenlerde karbüratörüm ıslandıgından dolayı(yıkarken su kacırmısım :D) tamirciye götürdüm ve bana karbüratörü temizledigini söledi ama motoru aldıgımda hiç gaz yemiyor ve boguluyordu 1 2 saat gecmeden tekrar götürdüm tamircimin agzıyla ''körbüratöründe bişe yok temizledim yeni boji daktım moturunu hiç çalıstıramadım''deyince tekrar bırakmaktan vazgectim suanda motor pısıyor jikleyi cektigimde eski haline geliyor bıraktıgımda yine aynı durum ve ayarı kendim vermek istiyorum fakat bana biraz karısık geldi yardımcı olursanız sevirinirim yorumlarınızı dört gözle bekliyorum :D

yerine tam takamamış olabilir. ayarlarıyla oynamış da olabilir. önce yerine tam takıp takamadığını yada boğazdaki lastiği yırtıp yırtmadığnı kontrol et. sonra düzelmzse hava ayarını tam sıkıp 1,5 tur çevir

yardımın için teşekkür ederim bugün en kısa zamanda söküp söylediklerini uygulamaya calısacam..

GKN

Karburatorunde ki diyaframda yirtik olabilir, tirnak ayari dusuk olabilir, cunku jikleyi cekince normale donuyo diyorsun. en dogrusu isin ehli bir ustaya yaptirman yoksa ugrasirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar