Karbüratör arızalımı

Arkadaşlar tvs apache motorum

Önceden bir şekilde karbüratör ayarı yapıyordum bu ara bir şey fark ettim artık saat yönünün tersine vida çıkana kadar çevirsemde stop etmiyor
Etmesi gerekmez mi
Saat yönüne çevirirsem stop ediyor onda sıkıntı yok

Stop etmediği için o aralığı bulamıyorum

Saat yönünün tersine çevirirken en yüksek deviri bulduğunda bırakıyorum bende

1500 devirde sabit sayıyor ama ertesi gün 1000 devirde çalışıyor tekrar ısınınca

Yani bugün sıcakken 1500 devire sabit ayarladığım rölanti ertesi gün 1000 devire yanaşık isteksiz çalışıyor ısınsada

Subap ayarlarını da klavuzdaki gibi ayarladım

40000 km de subaplar aşınmış olabilir mi

Motosikleti
Ns200 15"
Karbüratörün blok ile bağlanan kısmındaki contalar görevini yerine getirmiyor olabilir veya karbüratörünüz kirlenmiş olabilir, blokta emme ve egzoz taraflarında kaçak olmadığında emin olun ve bunlardan sonra karbüratörü temizlemeye girişin.

Bir ay oldu olmadı temizliği yaptım balata spreyi ile o sırada boğazları da hep kontrol ettim
Egzoz tarafından kasıt egzoz contasınımı diyorsunuz

Motosikleti
Ns200 15"
Bir ay oldu olmadı temizliği yaptım balata spreyi ile o sırada boğazları da hep kontrol ettim
Egzoz tarafından kasıt egzoz contasınımı diyorsunuz

Karbüratörü söküp iğneleri temizlediyseniz aklıma birde diyafram varsa o geliyor, egzozdan bahsettiğim dediğiniz gibi o bakır yüzük. Motosiklette egzozu söktüğümde ne kadar rölentiyi kısarsam kısayım stop etmiyordu sebebi de iç basınç değiştiği için.

Bi ara arkadan araba yaslaması nedeniyle egzozu kanıttırmıştı. Bende söküp eski bilezik ile tekrar takmıştım. Elimde yenisi mevcut yarın bir deneyim. Diyaframı da temizlik esnasında değiştirmiştim daha yeni

Egzoz contası değiştirdim yine aynı

Bu seferde psikolojik midir nedir senli farklı ses var cıf cıf kaçırıyor mu acaba
Eşit sıktım halbuki ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar