Karbratör..

Arkadaşlar Benim Mondial 50tt Marka Motorum Var 50 Cc Lik Ancak Motorun Performansindan Hiç Memnun Değilim Düz Yolda 50 Ye Zor çikio.karbratörünü 125 Lik Bir Motorun Karbratörü Ile Dğiştirsem Sonuçtan Verim Alabilirmiyim Hizi Azda Olsa Artarmi Cvbnizi Bekliyorum.cvp Olumlu Ise 125 Lik Motor Karbratörü Satin Almak Istiyorum...

KARBRATÖR SATMAK İSTEYEN ARKİLER BNMLE İLETİŞİME GEÇSİNLER 5375849354 - [email protected]

Son düzenleme:
Karbüratörü değiştirmenin sana bir avantaj sağlayacağını sanmıyorum. 50cc lik bir motorun patlatabileceği benzin miktarı bellidir. Daha fazlası pistonunuda zorlar motorunuda. Bence değiştirme bu sefer motorun boğulmaya başliyacaktır. Fazla bir süratte bekleme sonuçta 50cc.

:) kesinlikle değiş zaten gösterdiği 50 km de doğru değildir be dostum

Motorcu

Motorun Dört Zamanli Bir 50 Cc Olduğu Için Ne Yaparsan Yap Sonuç Vermez 50 Cc Dört Zamanli Motorlarin Vereceği Performans 50-60 Km Hiz Olabilir Bu Nedenle 50 Cc Ile Uğraşma Derim Bir Servis Olarak.

motorunu yenı alfıyssan bıraz zaman tanaı matora faazla yuklen me ıkı sene once calıstıgım otele senın motorunda aldık zamanla acılıyor ve ınan bana o motorun cektıhıne bı kendısı bılır bıde userıne cıkanlar.kacdefa devrıldı sayısı bellı degıl o kucucuk motra 3 kısımı bınmedıler yalanım varsa ne olayım motosıklet bı defa bıle ben yurumeyecehım demedı yok efendım neymıss cınmıste sumus bumus bos derım kardesım motorunu sehır ısınde kullanıyorsan ve pratıklık ıstıyıorsan kesınlıkle satma ayrıca hız ıstıyorsan buyuk cc motor al
bunu satarsan pratıklıgını ararsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar