Kararsızlık!...

Arkadaşlar iş yerine bi scooter alınıcak ve tek ehliyetli ben olduğum için ben kullanıcam motoru hem iş hemde eylence olarak kullanıcam motorla en fazla bilgisayar kasası taşınıcak siz ne önerirsiniz pek fazla motor kullanmışlığım yok bi elin parmaklarını geçmez yani ve trafik tecrübemde yok ilk ehliyet aliyim dedim ve aldımda şimdi arkadaşlar sizin önerileriniz fiyat pek uçuk olmasın

Arkadaşlar iş yerine bi scooter alınıcak ve tek ehliyetli ben olduğum için ben kullanıcam motoru hem iş hemde eylence olarak kullanıcam motorla en fazla bilgisayar kasası taşınıcak siz ne önerirsiniz pek fazla motor kullanmışlığım yok bi elin parmaklarını geçmez yani ve trafik tecrübemde yok ilk ehliyet aliyim dedim ve aldımda şimdi arkadaşlar sizin önerileriniz fiyat pek uçuk olmasın

selam

bilgisayarin icerisinde titresime ve hasara dayanamayacak harddisk olmamasina dikkat etmeni tavsiye ederim. Dengeni kaybettigin an bilgisayar yere dusebilir ve o harddiskin icerisinde cok onemli veriler olabilir.

kasa taşıyacaksak scooter gerçekten iyi oluyor. ayaklarınızın oraya koyabiliyorsunuz. almayı düşündüğünüz motorun fiyat aralığı nedir acaba? ona göre arkadaşlar fiyat-kalite oranı olarak yardımcı olurlar.

Bak mondi asya ve benzeri çin malı markalardan alırsan servislerle akraba olursun açık ve net...Tayvan malı Kymco agılıty 125 var...peşin 2350 falan...fiyat 2450 yazar web sitesinde ama peşinde indirimi oluyor...

Valla ben karışmam hocam ama sen biniceksen arızasıylada sen uğraşırsın...Benden söylemesi...Veya ikinci el Honda actıva veya Beat...100 lükdür bunlar...actıvaya kebapcı motoru diye dalga geçerler ama efsane sağlam taş gibi bir scooterdır...Yolda gördüğün pizzacı kebapcı lara bir sor...Motorun kontağını sabah açarlar akşam 9 da kaparlar...kaldırımlarda gezerler körüklerler...Actıva bunlara inat bakımdan bakıma servise gider...Önemli olan servis yüzü görmemek...Gerisi yalan...

www.kymco.com.tr

agılıty 125...

www.honda.com.tr

www.sahibinden.com

sitesinde 2.el temiz bulursun belki...

Keeway ARN sizce nası? mondial felan servis le akraba eder gibime gelio

Keeway ARN sizce nası? mondial felan servis le akraba eder gibime gelio

:salut: :salut: :pr:

Keeway Çinin hası ama tek fark Avrupa görmiş olması...Avrupada montajlanıp Türkiyeye geliyor...Yani gün görmüş Çin Çon...

Akraba değilde servisin yanında ev tutsan daha mantıklı bence...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar