Kararsızlık...

Merhabalar ben Bora,ailenize katılmak istiyorum.
İlerde racing kullanacağım için racing ile başlamak istiyorum.
Ve akla gelen ilk isimler CBR125R ve Yamaha Yzf R125
Gelen geçen herkezin CBR ı övüceklerini biliyorum.Bende öleydim az masraf.Ama motorun görünüşüne bir baktım bir dahada bakmadım o birleşik farları yüzünden.Adeta tiksindim.En az 2 yıl kullanacağım,hız meraklısı olmadığım bir racing istiyorum.Yamaha Yzf R125 den başka seçeneğim varmı ?:silent::silent:

Ucuz olur biraz döküntü olabilir ama iyi başlangıc motoru olur 2011 öncesi RR kafa cbr 125 olabilir(cift farli kafalarina hastayim ben :) )

Yeni modeller daha çok ilgimi çekmekte :) Uzun süre kullanacağım için.2011 modelini bende takdir ediyorum ama pek iç açıcı değil :(

Sti

R125 mi guzel gozukuyor? O ciliz cakma ss mi guzel? Yapmayin yav,goz var nizam var. 125r in kalibi yeterde artar bile,yemisim farlarini. Illa cift varmi istiyosun,yeni kasalarda cift farda var,daha ne olsun? Hiz meraklisi olmadiginiz icin racing mi istiyorsunuz? Orasida ayri bi konu olmus. Saygilar

R125 mi guzel gozukuyor? O ciliz cakma ss mi guzel? Yapmayin yav,goz var nizam var. 125r in kalibi yeterde artar bile,yemisim farlarini. Illa cift varmi istiyosun,yeni kasalarda cift farda var,daha ne olsun? Hiz meraklisi olmadiginiz icin racing mi istiyorsunuz? Orasida ayri bi konu olmus. Saygilar

İlk olarak sorularınıza sırasıyla cevap vereceğim.
Evet kendimce R125 i beyeniyorum,renkler ve zevkler tartışılamaz.CBR ın yeni kasaları çift farmı?125cc de hız meraklısı mı olunur?Racing illaki hız içinmi alınır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

2.el cbr 250 al kardeşim. Başka seçeneğin yok gibi geldi bana.

125CC ile başlamak durumundayım.

Güzel kardeşim, alacağın motor başlangıç motorun ve acemilik atacağın motor olacak. O nedenle illa en iyisi olsun diye kafaya takma fazla. 1 yıl sonra 125cc den sıkılıp 250 liklere bakmaya başlayacaksın zaten, adım gibi eminim :)

Hani desen ki 250cc alıp uzun süre kullanacağım, onu anlardım, 250cc ler seni uzun süre idare eder, alırkende ince eleyip sık dokumaya değer. Şuan temiz bir motor alıp sürüşünü geliştirmen daha önemli, marka modele takılma ilk etapta.

Gelelim sorduğun motorlara. İki motorda iyidir. Ancak parça fiyatları yamahada daha yüksek. İnternete girip yan grenaj, gösterge, ayaklık vs gibi fiyatlara bakarsan bunu görürsün. Başlangıç motorunu düşürme yada yana yatırma ihtimalin var, bunu göz önünde bulundur.

Düşürdüğün zaman sana daha az masraf açacak bir motor seçmeni öneririm. Ancak bütçe problemim yok, parça fiyatlarını da fazla önemsemiyorum diyebiliyorsan 2 motorda güzeldir, gönlünden hangisi geçiyorsa onu alabilirsin.

Güzel kardeşim, alacağın motor başlangıç motorun ve acemilik atacağın motor olacak. O nedenle illa en iyisi olsun diye kafaya takma fazla. 1 yıl sonra 125cc den sıkılıp 250 liklere bakmaya başlayacaksın zaten, adım gibi eminim :)

Hani desen ki 250cc alıp uzun süre kullanacağım, onu anlardım, 250cc ler seni uzun süre idare eder, alırkende ince eleyip sık dokumaya değer. Şuan temiz bir motor alıp sürüşünü geliştirmen daha önemli, marka modele takılma ilk etapta.

Gelelim sorduğun motorlara. İki motorda iyidir. Ancak parça fiyatları yamahada daha yüksek. İnternete girip yan grenaj, gösterge, ayaklık vs gibi fiyatlara bakarsan bunu görürsün. Başlangıç motorunu düşürme yada yana yatırma ihtimalin var, bunu göz önünde bulundur.

Düşürdüğün zaman sana daha az masraf açacak bir motor seçmeni öneririm. Ancak bütçe problemim yok, parça fiyatlarını da fazla önemsemiyorum diyebiliyorsan 2 motorda güzeldir, gönlünden hangisi geçiyorsa onu alabilirsin.

Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar