Kararsızlık.

Arkadaslar bi kac model arasinda kararsiz kaldim. Oncelikle race ve enduro arasi bisey istiyorum spor tuning yani.
Yasim 21 cbf 150 14 bin km ve cbr250 ile 8 bin km yol yaptim.
Butce 20 bin e kadadar. Abs olmasini istiyorum.
Oncelikle kafamda kawasaki er6f var 2012 mdel.(yedek parca ve ikinci el sıkıntısı)
Honda nc700x( 50 beygir gucu az ve 6500 de kesiciye girmesi sorun)
Honda cbf600 ( enduro agirlikli 4 slindir fazla yakit. Ve uretimi 2 senedir yok.)
Naked dusunmuyorum arkadaslar ve er6f gonlum cok yakin ne dusunursunuz 2012 modelinin ederi nedir sizce.

Bence er6f al benim gönlümde ondan yana :) tek kusuru yedek parçası ama illa kaza yapıcan die bişi yok nede olsa tecrübende var :)

İzmir İl Temsilcisi
Fazer öneririm aynı kararsızlık içinde kalıp fazeri seçtim.:cat:

Ayrıca fz8 .

Fazer ABS.

Suzuki V -storm.

Param bol ve kendime güveniyorum derseniz kawasaki Sx 1000. ve Bmw 1150 Gs advanture.

Son düzenleme:
Yamaha XJ6 F önerebilirim. Kullananlar oldukça memnun.Sakin karakterli bir 4 silindir. Yakıt tüketimi kullanıma göre ER6F e yakınlık gösteriyor. Yedek parça ve servisinin de Kawasaki'ye göre nispeten daha iyi olacağını düşünüyorum.

Enduro race arasi,az pilav ustu kuru gibi olmus,nasil olur bilemem.Spor tuning degil sport touring tir o....biraz daha arastir sen....4 silindir cok yakit falan,yok 6500 dd de kesici vs....sen bence transalp al cok memnun kalirsin...

Söylediklerinin içinde ER6F mantıklı.

Ancak XJ600 Diversion F'ede bakmanı öneririm.

Dört silindirli motor sürmesi daha farklı bir deneyim.

Fazer öneririm aynı kararsızlık içinde kalıp fazeri seçtim.:cat:

Ayrıca fz8 .

Fazer ABS.

Suzuki V -storm.

Param bol ve kendime güveniyorum derseniz kawasaki Sx 1000. ve Bmw 1150 Gs advanture.
Abi fazer 8 cok hosuma gidiyor ama butce beni asiyor olmadi birazdaha bekliyeyip fz8 alinabilir.
İkinci el piyasasi 23 25 arasi (absli)

İzmir İl Temsilcisi
Abi fazer 8 cok hosuma gidiyor ama butce beni asiyor olmadi birazdaha bekliyeyip fz8 alinabilir.
İkinci el piyasasi 23 25 arasi (absli)

Ben seçeneklere almamışım fakat diger arkadaşlar güzel yerden yakalamış.

Yamaha xj6 F. Suzuki gsxF'de olabilir yeni kasalardan. :cat:

Biraz daha beklersen yamaha fz8 alabilirsin .

Enduro race arasi,az pilav ustu kuru gibi olmus,nasil olur bilemem.Spor tuning degil sport touring tir o....biraz daha arastir sen....4 silindir cok yakit falan,yok 6500 dd de kesici vs....sen bence transalp al cok memnun kalirsin...
Birinin kalkip spor degilde sport yaziliyor dicegini bilseydim kesin dikkat ederdim. Mabil den yazdigim icin cok dikkat etmedim acikcasi. 4 silindir cift silindirle ayni yaktiginimi vurguluyosunuz pek anlamadim. Transalp tavsiyeniz icin de tesekkur ederim dusunmedigim bir model.

ben olsam NC700 düşünürdüm. 6500 de kesiciye giriyor demişsin ama toplam 8000 devir vardı sanırım. devir ekonomi devri,yakıt,parça olayından NC700 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar