Kararsızım yardım lütfen!!!

Arkadaşlar 24 yaşındayım, uzun zamandır bir motor hevesim var, Allah nasip kısmet ederse yaz sonu gibi ehliyetimi almış bulunacağım ve kendime bir chopper almak istiyorum lakin hiç motor tecrübem yok, ekipmanım mevcut sadece motor için 8000-8500 gibi bir bütcem var, önerebileceğiniz başlangıç için ideal lakin daha sonra model yükseltmek istedğim zaman kolay satabileceğim marka ve modellerininiz bekliyorum, lütfen bu kardeşinize yardım edin

not:mct, keyway, kuba , rengal raptor, daellim gibi birçok marka ve model hakkında araştrıma yaptım ama tecrübem olmadığı için, hangisi kolay satılır hangisi daha konforlu veya hangisinin sürüşü daha keyifli bilmiyorum.

Bence yenı baslıyorsanız chopper tarzı motorla baslamak hata olabılır cunku agır motordur gıdon turu azdır zor doner falan dedıgınız gıbı bı pcx alın 5000 10000 km kullanın motor surmeyı mantıken az bıraz cozun tecrube edının daha sonra 250lık bı choppera gecıs yapabılırsınız benım gorusum bu sekılde :)

Saydığın markaların 2. elde çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Motosiklet için ayırdığın paraya güzel temiz bir pulsar alabilirsin diye düşünüyorum. Japon olarakta pcx 125-150, wr 125r/x, cbf 150 tarzı motosikletlerden hoşuna gideni alabilirsin diye düşünüyorum.

Mersin İl Temsilcisi
önce bir tecrübe edin, 150cc civarı bir motor al.
düş kalk, biraz öğren ve sonra hayaline daha yakın olanı seç..
hyosung gv 250 diyeceğim ama 29hp ve yüksek devirli
ayrıca parcaları da pahalı..

kendine zaman tanı :)

arabam var zaten arkadaşlar, kendime ait otomobilim de var bu motoru sadece gezi için kullanıcam 6 yıldır aktif olarak trafik tecrübesine sahibim, chopper/cruiser bir şeyle başlamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum benim için önemli olan kısmı çok arıza yapmaması ve kolay alınıp satılabiliyor olması, zaten periyodik bakımlarını düzenli olarak yaparım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

Arkadaşlar MCT250 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorun çıkarır mı, aldıktan sonra satımı kolay mıdır

Ben 250mct kullanıyorum 6 bin km yaptik cok kisa surede. Hic bir sorun vs yaşamadım. Çin mali motosikletlerle ilgili bilgi edinmek istiyorsan on yargin varsa yoytube dan kanalimdaki cin mali videoma bakabilirsin youtube.com/tanerpasin adresinden. Youtube a direkt cin mali motosiklet yazip da cikan videolardan bilgi edinebilirsin. Bakımını yaparsan vs gider bu motorlar.

250mct den dem vuracak olursam. Hala piyasada bastan sona tum yedek parçaları internetde kolayca bulunuyor ve cok cok ucuz. Cebini yakmaz. Bende bu motosikletle başladım. Zorluk yaşamadım açıkçası çok da ağır bi makine değil. Kullanici forumuna gidip entryleri okuyabilirsin ya da kanalimdaki iletisim adreslerimden sana uygun olandan bana ulaş elimden geldiğince yardimci olurum müsait zamanımda. Suan buradan olmak isterdim de çalışıyorum vaktim yok. Bana ulaş istersen musait oldukça dönüş yaparım.

150 ile düş kalk derken? Bence 250 lik al bilinçli, alkolsüz sür 250'liği 5 yıl kadar kullan :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar