kararsızım,parasızım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tibet,
sen uyma kimseye mondial dısında sakın düsünmee...

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
uyma kardesim kafanı karıstırmaaaa
al bi mondiallll

:bounce: dostum her zaman kalite ön planda yer alır.
git servise ne kadar mondial geldiğini gör ve onların kilometrelerine bak.
bir de tanınmış markalara git. biraz aktif araştırma yapman senin için çok faydalı olur. kulaktan dolma bilgiler seni yarı yolda bırakmasın. umarım ihtiyacının en iyisini alırsın. iyi yolculuklar !!!!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla gab dooru sölüyo
git servise ve normal bakım dısında sacma arıza ile gelen hiç mondial olmadıgını gör..valla doru..

Forumdan Uzaklaştırıldı
al diorum bi mondialllll

zuhtupasa zaten şuan için ağır basan seçenek mondial ama lizunu dediğim fibi daha görmedim ,aslında dün gece esat caddesinde yemeğimi bölen bir motorun gökgürültüsünü andıran çığlığını saymazsak, son anda hızlanan bakışlarımla görüntü almaya çalıştım .resimlerde gördüğüm jinlunu andırıyordu,fakat emin değilim oo seees inanılmazdı... :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabi senin ses ile yaklasımının iimi kötümü oldugunu anlamadım ama bence scooter da sessizlik iyidir. Buda yine esittir=MONDİAL ZAT 150 dir...

tibet, Aahah Tibet o ben olamayim sakin her aksam Esat caddesinden bir kere gecerim dayanamam yoksa ama Tigerda da oyle Dehset bi ses yok gerci :)

Bir diger konuda Aktif arastirma fikrine katiliyorum. Onu al bunu al kelimeleri arasinda bir liste yapicaksin ve hepsine bakicaksin hayirlisi olsun ne diyelim. :)

tibet kardesim sanada helal olsun ,şu milleti aydınlattın mondial gerçeği bilinsin .Bu markayı bu camia daha cok duyacak.

zühtüpasa tebrikler bu siteyi az kalsın jınlun firması fon luyo sanıcaktım yani reklam filan vermiş ama yarın öbürgün mondial pop up larıyla donatabiliriz burayı :pr: belli olmaz

abi sen ikisini de kullan bi. test sürüşü yap biyerlerde. kimsede yok mu ark.larda falan. iste dene bi abi. hangisini sewdiysen onu al. seni de motorlu görelim yaw. kararsız kalma artık abicim. hadi. motor motordur. al bin GEZ.......... :farao:

gerçekler önemli blade1 va sanırım birçok kişi için acı bu mondial yada jinlun gerçeğiyle boğuşmak istemiyorum açıkçası.bana uygun olan motoru alıp özgürlüğüme vites değiştirmeyi istiyorum,o rüzgarın tüm bedenimi titretmesini istiyorum günlerce,aylarca,yıllarca durdurak bilmeden yol almak istiyorum,geleceğime meydan okuyarak.motorcu arkadaşlarım kısa süre sonra aranızdayım belki bir mondial belki bir jinlun,ama kesin olan birşey varsa özgürlüğüme süreceğim kesin. :thumleft:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
:bounce: sen yine kafanı karısrıma kardesim.. bak ve gör malın kalitesini... :bounce: :bestmt:

zuhtupasa benim haritalarımdan biri sen olucaksın sanırım sağol :rendeer:

tibet, Cumartesi icin öglen saatlerinde müsait olursan bir mesaj veya numara bırak senınle bulusalım. Bİr kac bayiye gidebiliriz.

just life sanada uyarsa cumartesi 1.30 da aştinin ordaki ankarayda yalnız beni kesin haberdar et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar