- Konu Yazar
geçen sene A sınıfı ehliyet aldım ancak hala motor alamadım.
Tecrübem çok az ama ehliyeti alırken mt07 ile 30-40 saat mesai harcadım, biraz trafiğe çıkabildim.
al-sat işlerinden anlamadığım için hero gibi alayım biraz kullanıp satmaya uğraşayım ki fiyatı çok ucuz bence kimse 2. el almaz diye düşündüğümden bu modellerden uzak duruyorum.
Alacağım motor beni her gün Şişli - Bakırköy arasında götürüp, getirsin.
hafta sonları Kocaeli git-gel ve marmara bölgesi rotalarında gezdirsin
dağ tepe keçi yolu bulduğumda merak edip rahat rahat gireyim (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bu nedenle tepelere çıkmak isterim)
iş böyle olunca aklımdaki bir kaç model;
ktm 390 adv pahalı buluyorum ama değerse bütçeyi zorlayacağım
himalayan 450 en çok buna yükseldim, fuarda bindim çok keyifli, tam tarzım ama servisi bilmiyorum
Triumph 400x tarzını çok beğeniyorum
CF 450 mt bunda güzel bir indirim yakalama şansım olabilir ancak motoru vites kısmını beğenmedim
scooter olarak ise Honda 350 adv
hayalim ise ileride transalp, tenere sahibi olmak
Tecrübem çok az ama ehliyeti alırken mt07 ile 30-40 saat mesai harcadım, biraz trafiğe çıkabildim.
al-sat işlerinden anlamadığım için hero gibi alayım biraz kullanıp satmaya uğraşayım ki fiyatı çok ucuz bence kimse 2. el almaz diye düşündüğümden bu modellerden uzak duruyorum.
Alacağım motor beni her gün Şişli - Bakırköy arasında götürüp, getirsin.
hafta sonları Kocaeli git-gel ve marmara bölgesi rotalarında gezdirsin
dağ tepe keçi yolu bulduğumda merak edip rahat rahat gireyim (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bu nedenle tepelere çıkmak isterim)
iş böyle olunca aklımdaki bir kaç model;
ktm 390 adv pahalı buluyorum ama değerse bütçeyi zorlayacağım
himalayan 450 en çok buna yükseldim, fuarda bindim çok keyifli, tam tarzım ama servisi bilmiyorum
Triumph 400x tarzını çok beğeniyorum
CF 450 mt bunda güzel bir indirim yakalama şansım olabilir ancak motoru vites kısmını beğenmedim
scooter olarak ise Honda 350 adv
hayalim ise ileride transalp, tenere sahibi olmak