kararımı verdım....

CBR 125R başlangıç için en iyisi üstelik ss görünümlü ince olacak tabii yoksa performans sağlayamaz hacmine göre :) takma kafana inceliğini bu arada GT250R leri bisiklet kullandıktan sonra kullananda var demiş by_moto ama Daha önce motosiklet kullanıp yatıranlarda var unuda bilin yani Bence CBR

ben başlangıç olarak şuan cbr 125 ile başladım.bend eaynı kaygıları taşıyodum(estetik olarak)ama iyikide yapmışım diyorum.çünki ince falan ama sonuda ss.ve ileride yüksek CCye geçtigimde çokfazla yabancılık çekmem fiye düşünüyorum.GT250 için ise cbrdan daha yüksek torka sahip oldugunu ve bilmeyen için yolda daha zor tutuldugunu duymuştum.ayrıca GT250 nin sesi nerdeyse CBR 125 ile aynı :D

bence 125 yerine 250 lik bir motorla başlaman daha mantıklı olur.

Çünkü 125 liklerle 600 lüklerin arasında biraz fazla fark var. Ağırlık olsun, güç olsun.
Fazla ara basamak seçenekleri de olmadığı için bence 250 likle başlamak iyi olur.
Hyosung da en ideali bana göre ama motor hakkında pek bir bilgim yok, sadece
çift silindir olması hoşuma gitmişti.:cat:

Sana kolay gelsin umarım doğru tercihi yaparsın.:bounce:

arkadaslar kafamda oluşan soru işaretlerini giderdikten sonrea teziye
,tebrik ve kutlamalar bölümüne konu açabilirim :)
1.gt 250 r alsam agır gelir mi ve cbr 600 rr gibi 600 cc lik makınelere gecebılır mıyım....??

2. (hele bu cok onemlı) hyosung gt 250 r arıza yapar mı kalıte lımıdır duydugum kadarıyla sorunlu motor ..? ,

artık bunları cozersem kısa bı sureden sonra ehlıyet sonra kendımı kanıtlamıs olacagımdan aılemın ıznıyle gt 250 r :)

bencedee kardes hyosung gt250r durusu yeterr eger paran varsas bunu derim:bounce:

Sayın 301'ci Tutkun22 abim GT 250 R ın sesi nasıl acaba çok merak ediyorum ben doğrusu.O haşmetli görünüşe gürültülü bir ses lazım bence...

Berbat bi sesi var gt nin. Görünüşü güzel, hatta bilmeyenler 600 lük sanabilir, ama bi çalışmaya başladı mıııııııııııı :mrgreen: Berbat ötesi bi ses, benim cygnusumdan daha güzel ses geliyodur.. :mrgreen:
Enes bence de cbr 125 al, hiç düşünme, honda al kafan rahat olsun.. :wiinkk::wiinkk:

125 cc motosiklet başlangıç için en idealıdır. Makine ağır ve fazla süratlı olmadığından birçok deneyiminı kolayca kazanmış olursun.
Hayırlı olması dileğimle.

cbr 125 tanınmış güzel bi motor.. gt250 r ye takmışsın ama bence iyice araştır derim.. cbr nin duruşu ince olabilir belki bir iki eksiside vardır ama yinede aralarında en iyisidir bence..benim fikrim budur. sana şimdiden hayırlı olması dileğiyle kararını iyice araştırdıktan sonra ver birde sadece bu topiğe yönelik karar alma git yerinde araştır kullananlara sor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar