kararımı verdım....

arkadaslar bi süre önce bir başlık açmıştım..araba mı motosiklet mi diye uzun sure gıtgel'ler sonucu kararımı motosikletten yana kullandım arabayı ıkıncı plana attım...:)

simdi sıra geldı paramı biriktirip ailemdende yardım alıp bir motosiklet almaya....:)

simdi dusunuyorum benim alacagım motor ss yani racing olmalı bunu yalnızca tipi beni cezbettiği için seçtim...

birden yüksek cc'yle başlanmayacağını da biliyorum...

size basamakları sormak istiyorum ... neyden başlamalıyım neye gıtmelıyımm...

bilgilendirilmeye ihtiyacım var...:):):)

Mersin İl Temsilcisi
iyi bir cbr 125 ya da daha akıllıcası cbf 250 ( 2. el ama temizinden)işini fazlasıyla görür

motosiklet kararımı sizler sayesinde seçtim...ve yalnız ss diyorum cbr olabilir ama ince geliyor hoş durmuyor , cbf 250 ise ss sınıfında değill...n'apıcam bilmiyorum.. :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr ince geliyor diyorsan.. Aprilia, Gilera ve Derbi yapı olarak 600 cc ss'ler gibi kalıplı durur fakat iki zamanlı olduğundan vede motordan anlamıyorsan altından kalkacağını sanmam.. Tek tercihin hyosung gt250r kalıyor sanırım..

Cbr ince geliyor diyorsan.. Aprilia, Gilera ve Derbi yapı olarak 600 cc ss'ler gibi kalıplı durur fakat iki zamanlı olduğundan vede motordan anlamıyorsan altından kalkacağını sanmam.. Tek tercihin hyosung gt250r kalıyor sanırım..

son derece katılıyorum hyosung gt250r bende almayı dusunuyorum

hyosung gt 250r bende düşünüyordum fakat bayağı sorunlu sanırım...

ya belki size hiçbişey beğenmiyorum gibi gel,icek ama ne yapayım elımden benımde bişe gelmiyor...

bir de yzf 125 türkiye'ye gelecek mi ??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım aprilia gilera ve derbi gibi motosikletleri ayakta tutmak zordur. Eğer motosiklet tamirinden anlamıyorsan girme bu işe elinde patlar..

Motosiklet kullanmaya yenı baslıcaksn Rs tavısye etmem nedenmı
2 zamanlı 33 hp bır makına egzozozunda gaz sıkıstırması yaptıgı ıcın 6000 /dv den sonra makınayı ateslemeye gecırıyor zaten 2 zamanlı makınaLarda İlk kalmaları cok serı oldugu ıcın yenı basLayanlara tavısye etmıyorlarr ama cbr 125 guzel bır secım... ufak olabılır ama ss dıyorsun ss baslagıcı bence cbr 125
ufaktan baslayarak buguye ulasabılırsın
ama ben sana gene bır tavsıyede bulunım bence en ıyı baslangıc motoru Ybr 125 dır parcası ucuz cok kullanıslı bır motor Ama secım genede senın ....

Enes daha onceki motosiklet tecrubelerin nelerdir ? onlara bi deginirsen sana daha çok yardımcı olabiliriz.Eger ilk motosikletin olacak ise önce ehliyet dioruz.Daha sonra ise alacagın en mantıklı motosiklet başlangıc için CBR 125 dir.Başka bişe düşünme (tabi bi arabanın bagajından ya da bi duvardan spatula ile kazınmak hoşuna gidecekse düşünebilirsinde)

Kaliteli bir Kask ile korumalı mont almayıda ihmal etme ve elinden geldigince gaza yüklenme ilk başlarda.Şimdiden hayırlı olsun :wiinkk:

enes bende senınle aynı durumdayım motor alacaksan ve yenı baslıyosan hangı sıteye gırersen gır karsına honda cbr 125 cıkıyo sorunsuz bı motor servısı cok yaygın oturus pozısyonu falan herseyıyle 125cc lık bı race motor ybr125 te basangıc ıcın uygun honda cbr ıle sıfırları arasında 2.000 ytl fark var ben ıkıncı el bı cbr dusunuyorum ısı kavradıktan sonrada kesınlıkle HYOSUNG250R ustune tanımam sen ıstanbuldasın parca sorunundan da korkma hyosung için www.hyosugfanclub.com adresındekı arkadaslar sana yardımcı olacak sana aydınlatıcı cevaplar verecektır
motor alırken bayiisıne degıl kullanıcısına sor

gilera derbi ile uğraşma parçaları pahalı

Hyosung gt 250 r

yukardakı motor on numara dımı bende aynı sıteden gördüm fotoları grı renk muthıs durmus ıyı de fıyat cekmıs aslında ahh hyosung ahhh

:queen: I LOVE HYOSUNG GT250R I LOVE:queen:

Son düzenleme:
Sayın 301'ci Tutkun22 abim GT 250 R ın sesi nasıl acaba çok merak ediyorum ben doğrusu.O haşmetli görünüşe gürültülü bir ses lazım bence...

kardesım sanırsam adaşız....bencede sorunlu sorunsuz gt 250 r al sadece bısıklet surup bu motoru da basarı ıle surenler var....!

Sayın 301'ci Tutkun22 abim GT 250 R ın sesi nasıl acaba çok merak ediyorum ben doğrusu.O haşmetli görünüşe gürültülü bir ses lazım bence...

satılan bir dükkanın içinde gördüm canlı olarak (Çorluda) 650cc idi oda.

ne hyo 250,ne 650 ye dokunma fırsatım olmadı daha
bende senin kadar meraklıyım.Askerden döndükten sonra alacağım ilk model den olacak sanırım..hoşuma gidiyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar