Karar vermeme yardımcı olun lütfen

Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben yakın zamana dek 2004 model Suzuki SV650S kullanıcısıydım, bir nedenden dolayı satmam gerekti ve şu aralar uzun müddet kullanmak üzere yeniden bir motosiklet almak istiyorum..
ama hangi tarz bir motorsiklet alacağıma karar veremiyorum, içimden SuperSport geçiyor aslında ama 196cm boyum ve 90küsür kilom var kendimi SS tip motosikletlere yakıştırmıyorum doğrusu R6 altımda oyuncak gibi kalıyor, Allah böyle yaratmış deyip, Naked tarz motorlara fikrim kayıyor, hoş 14-15bin lira imkanım var onla da gidip R6 felan alamam zaten, ama Naked'larda da oturuş itibari ile sürücünün biraz dik oturması gerekiyor, ben de herkes gibi seyir esnasındayken kaskın vizöründen bakıpta altımdaki motosikleti eğilmeden görmek istiyorum :cherry: . şaka bi yana da, enduro ve chopper/cruiser kullanmayı da kendim istemiyorum :mrgreen: , sizce ne gibi bir motorsiklet almalıyım, bu belirttiğim fiyat aralığında, çok muallaktayım motosikletsiz kalmak hiç hoşuma gitmiyor :pr: :pr: şimdiden teşekkür ederim sizlere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki Gsr600 al o boyla naked al derim madem supersport merakın var chopper enduro girme :D sakat iş :D naked en iisi
fz6 Yada Gsr600 derim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

haa adam gibi motor isterem dersen :D üstüne de sıfır olsun dersen 1 ay bekle 390 duke al :D

Bosver motoru o boyla basketbol oyna hacim :) saka bir yana boyu falan bosver hacim uzerinde en cok rahat edecegin motoru bul ve onu kullan.. O paraya vfr...vb sport touring bulabilirsin mesela..

teşekkür ederim arkadaşlar, bende naked tip ve hatta direk gsr600 düşündüm ve bu fiyat aralığında çok orjinal GSR600'lere rastladım da, çok emin değilim oturuş itibari ile tamamen dik olmam gerekecek ve o motorsiklet üzerinde rüzgara göğüs gerecek kocaman bir yelken mi olacağım, bilemiyorum doğrusu, naked'da da kafamı kurcalayan nokta da sanırım rüzgarın etkisi :) lanet olsun :salut:

enduro senin boya en uygun motor komik görünmektense tarzını değiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar