karar veremedim

hangisi

• kanuni tiger 250

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Yeni bi motosiklet alıcam babamdan dolayı karneyi bekliyorum:p Chopper tarzı bisi alıcam ama cok kararsızım kymco venox, hyosung gv, kanuni tiger arasında kaldım keewayde oneriolar ve hala karar veremedim:pr: hızlı ve seri bisi arıyorum yardımcı olurmusunuz?

öncelikle hoşgeldin. araya kaynamadan tanışma bölümüne bir başlık açmalısın, yoksa beklediğin cevaplar yerine bu cümleyi duymaya alışmalısın.

- kymco venox, güzel ama fiyat/performans oranı düşük yani pahalı.
- kanuni tiger, şu sıralar kanuni servislerinden şikayetler artıyor, Taiwan malı.
- hyosung gv 250, g.kore üretimi. işçilik ve malzeme kalitesi ile neredeyse japonlar kadar iyi. sitemizde kullanan arkadaşlar var, memnunlar.

hyosung gv 250 diyorum..G.koreliler bu işi Japonlar kadar iyi yapıyorlar..

hyosung gv 250...kymco kullanmadım ama kanunı kullandım sorun cıkartabılıyor(tıger cı arkadaslar kızmasın bana) gv 250 guzel ve g.korea iidr korkma bnce

eger orta sınıf ıstıyorsan ekonamık olarak bence tıger
venox ve gv 250 aynı sekmentde aralarındakı farklar venox su sogutmalı gv hava ama sanırım gv servıs olarak daha yaygın tabı bu sehırlere gore farklılık gosterıyor ben su ana kadar servısle bı sorun yasamadım
bu zevk ısı hangısını ıcın sınerse bence onu al

kanuniyi kymco ve hyosung ile kıyaslama bile. atla eşek kadar farklılar çünkü. Ata biniyorum diye eşeğe binmek istemezsin herhalde. hyosung gv 250 iyi bir seçim olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
al karneni git ve al onu GV 250 şaşma

arkadaslar oncelikle tskler... tiger zaten içime sinmiyodu goruntu olarak sadece fiyatı uygun diye dusunuodum. goruntu olarak içime en cok sinen kymco aslında hyosungta fena deil. bide benm icin 2. elininde uygun fiyata gitmesi onemli cunku 7 ay sonra Bsınıfı ehliyet alıcam ve bunu satıp araba alırım diye dusunuorm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar