karar veremedim bi yardım!!!!

abilerim kardeslerim simdi ben bu yaz motor ve ehliyet alıcam sizce sıfır honda today 50 mi ikinci el kanunimi aliiim burda kanuni satann bi arkadas var 1500 ytl ye ama malesef yaza alabilirim babam emekli olucak ve ikramiyesiyle alıcam fiyat cok hosuma gitti hussar icin ama yazın fiyatlar artar diyo herkes siz ne dersiniz honda mı kanunimi bide sorun cıkartma acısından ele alalım hangisi daha cok sorun cıkartır ve yakıt konusunda biraz bilgi rica edicem!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tolga sende bendensin bence sıfır bir çin malı al bende honda honda diyordum seneye param cbr125 yetmiycek bende sıfır bir motor almak istiyorum onun için çin malı today 50 düşünme bile 2 ay sonra yetmiycek değiştirmek istiyicek sin yaş kaç

17 yasındayım temmuzda dolduruyorum ama cinde almak istemiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende haziranda 17 dolduruyorum bana özelden msn atsana benimkiler ehliyet almadan motor almama izin vermiyolar onun için 150 cc bir çin malı ilk sene için uygun görüyorum

ben keewayde dusunebilirim artık 125 lik yada 50 cc lik ama 50 lik cok yakıt yakar diye dusunmuyorum belki 2.el keeway alırım yada sıfır bi mucize olursa keewayı olanlar varsa bana yardım edebilirmi bide 125 cc lik keeway azami kac yapar ...

Selam Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar Dilerim.Ya Benim Bayrama kadar Bİr motor almam Lazım Ama İstediğim Motor Eski Model bajaj'lar vespalar Varya Onlardan 500-600 Milyon param var Acaba Bana Bİldiğiniz Varsa Öyle İrtibata Geçirebilirmisiniz.Valla Çok Hayır duamı alırsınız Unutmayın dediğim Gibi Eski modellerden 4 Vitesli ....

İZMİR / URLA da.....
Satılık Mondial 150ZAT
700KM de 1 Ay Kullanılmış...

Peşinat Ve İlk Taksidini Ödedim Taksitleri 285YTL...
İsterseniz Senetleri Üzerinize Yapabiliriz.
Mondial Urla Bayii Tanıdığım.

Taksitleri Ödemeniz Durumunda Hiç Fark İstemiyorum...

Taksitleri Ödeyebilecek, Yada Satın Alacak Arkadaşlara Duyrulur....

2500YTL Peşin Hemen Satabilirim.

Arabayla Takas Edilir... Arabanın Üzerini Ödeyebilirim.

Araba Almak İstiyorum O Yüzden Satıyorum Motor Temiz...
Alıcıysanız Özel Mesaj Atın Görüşelim Ben URLA'da Oturuyorum...
Motoru Görüp Beğenirseniz Anlaşabiliriz Sanırım....

MSN Den de İrtibat Kurabilirsiniz.
[email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar