Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben uzun zamandır motor kullanırım.piyasadaki motorlarıda özelliklerinide yakından takip ederim.bu arada ybr 125 im var.biliyorumda söylüyorum.sınıfında bunun gibi bir motor daha yok yanılırsam arkadaşlar beni uyarsın.fakat bu makinanın ufak bir problemi var aslında büyütülcek bir problem değil.şanzumanda ufak bir problem viteslere geçerken biraz zorlanıyorsunuz ilk zamanlar fakat sonradan aşina oluyor ayaklarınız sadece bu motora özgü bir şanzıman sistemi.fakat genel olarak hoş ve keyif verici bir motor uzun yola çıkabilirsiniz beni yolda bırakır diye endişelenmeyin.125 lik olmasına rağmen ciğerli bir motor.arkadaşlara tavsiye ederim.ben 125 le sadece benzin almak için durdum ve 1200 km yaptım helal dedim.bu sefer yapmış şu japon oğulları
125 i olanlara tavsiyem modifiye yapmak isterseniz yapmayın sadece çift egzos çıkışı yapın ve yosimiro egzos kullanın.arkadan uzayan çamurluk plastiğini sinyalleri işaret alarak kesin.görünüm için.arka zincir dişlisini bir boy küçültün.fakat bunu yaparcak olursanız çift egzos sistemini kullanın işte ozaman ek 30 km daha.yani 170 yapan bir 125.başarılar herhalde türkiyedeki en süratli 125 bende.hoşçakalın
125 i olanlara tavsiyem modifiye yapmak isterseniz yapmayın sadece çift egzos çıkışı yapın ve yosimiro egzos kullanın.arkadan uzayan çamurluk plastiğini sinyalleri işaret alarak kesin.görünüm için.arka zincir dişlisini bir boy küçültün.fakat bunu yaparcak olursanız çift egzos sistemini kullanın işte ozaman ek 30 km daha.yani 170 yapan bir 125.başarılar herhalde türkiyedeki en süratli 125 bende.hoşçakalın