Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar sakın olun bıras abimiz hafiften latife yaparak bizi kurallara uyma konusunda bı kez daha uyarıyor ne var bunda
bu konuyu acan arkadas sen 1 km bı trafık war en arkada beklıomusun motorunla aralardan gecmıomusun ?
weya 2 serıtlı bır yolda ılerlerken ondekı araclar 40 la gıderken aralarından gecmıosun ?
weya hayatın boyunca motora hiç kasksız bınmedın mı weya bınmıcen mı ?
sen neyın derdındesın ben sureklı ıhlal edıorum benı sıkayet et bakalım ne işine yarıcak
bu konuyu acan arkadas sen 1 km bı trafık war en arkada beklıomusun motorunla aralardan gecmıomusun ?
weya 2 serıtlı bır yolda ılerlerken ondekı araclar 40 la gıderken aralarından gecmıosun ?
weya hayatın boyunca motora hiç kasksız bınmedın mı weya bınmıcen mı ?
sen neyın derdındesın ben sureklı ıhlal edıorum benı sıkayet et bakalım ne işine yarıcak
CEVAPLAR:
1- HAYIR
2-HAYIR
3-BİNMEDİM, BENMEM DE. BİLEN BİLİR, KASKI OLMADIĞI İÇİN NİŞANLIMI YANIMA ALMADIM. BİLMEDEN YARGILAMA
4- YAP, KOY RESMİNİ, YAZ PLAKANI. BENİM BİR İŞİME YARAMAYACAK AMA SENİN ZARARINA OLACAKTIR.
REST ÇEKME, MADEM KORKUN YOK NEDEN BU SÖZLER. KORKUYORSAN NEDEN YAPYOSUN.
TEKRARLIYORUM, BEN ŞİMDİYE DEK KİMSEYLE BU ŞEKİLDE KONUŞMADIM, KONUŞTURTMAM DA. SANAL VEYA REEL ORTAM FARK YOK. SALYA SÜMÜK ORTALARDA MİLLET MOTOSİKLETE VIN VIN GİDYO DERKEN BEN BİR DİŞLİ KARŞIĞINDA KARPUZ HALLERİNDE, HURDACILARDA ÇALIŞTIM.
ONLARCA ARKADAŞIMI KAYBETTİM
ANTALYA, İSTANBUL, ANKARA, KAMOK, SEYYAH RİDERS, MERSİN RİDERS, MMK, ESKİŞEHİR, BURSA, ALMANYA, FRANSA, KAMOK, MERSİN MT, ADANA MT, KADİRLİ MT, ÇILGIN KROSÇULAR, HATAY MT, ANTAKYA MT, CBFTURKİYE, TRMOTORİDERS.... AKLIMA GELENLER BUNLAR HEPSİ BİLİR BENİ. KONUŞMADAN ÖNCE DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM. GENÇSİN AMA BU ÇIKIŞLARIN HOŞ DEĞİL.
DEDİM YA, KORKUYORSAN SEBEBİ VARDIR, KORKMUYORSAN NEDEN BU ÇIKIŞ :bounce:
şimdi diyecen ki, utanmazsan rossi'yi de tanıyorsundur. yok ben onu tanımam da, o beni tanıyormuş. öyle diyorlar
Sivri çıkışlarla bir yere varamazsın.
Hepimiz kasksız motor kullandık,hepimiz 40 la giden araçları solladık.
Ama çok azımız başkalarının canını malını kasıtlı olarak tehlikeye attık.
Efendi gibi motor kullananlarla kimsenin sorunu yok.Olmamalı.
Ama,gecenin köründe yeri göğü inleten,kalabalık trafikte gereksiz şovlar yapan,
şehir içinde 180-200 leri kısa mesafelerde görmeyi marifet sayan,ya da kavşakta tekteker şovları yapan it kopuklarla bir tutulmak istemiyoruz.
bilinçli olarak rahatsızlık ve tehlike yaratanlar ne insan, ne de motorcu olamaz