Euro track 2 similatörde fena olmazdı. Az uyuya kalmadım o tırları sürerken. Uykuya yatmak için birebir oyundur.
Euro track 2 similatörde fena olmazdı. Az uyuya kalmadım o tırları sürerken. Uykuya yatmak için birebir oyundur.
Hele birde cruise ye aldın mı hee uyu uyan devam![]()
Benim de 4-5 yıllık bir laptop var yakın zamanda kullanmıyorum diye satmayı düşünmüştüm Allah' tan satmamışım kısmet bugünlereymiş.Bundan 5 sene önce kör topal bir laptopum vardı. Belki 6 sene evvel çaldırdım. O gün bugündür daha bir bilgisayarım yok. Bu fiyatlardan dolayı alamıyorum da. Kaldık öylece telefonla bir başımıza!..
Bundan 5 sene önce kör topal bir laptopum vardı. Belki 6 sene evvel çaldırdım. O gün bugündür daha bir bilgisayarım yok. Bu fiyatlardan dolayı alamıyorum da. Kaldık öylece telefonla bir başımıza!..
Çözemedim :silent:
Beş sene önceki laptobu 6 sene önce çaldırmak :silent::mrgreen::bounce::wiinkk:
Dinazor diyeceksiniz ama, Red Alert oynayan kimse var mı?
Bilgisayarda mount blade warbandı öneririm. Yeni bu oyunun 2.nesli de çıkmış. Onu daha fazla öneriyorum. İmparatorluk ve strateji oyunu. Kendine bir karakter yaratıp ardından büyüyüp devlet kuruyorsun. Oynadıkça saran kaliteli bir oyun.
Peki telefon oyunlarında önerileriniz var mı?
kalradya isminde bir coğrafya, burada 6 krallık var, her krallığın şehirleri, kaleleri ve köyleri var, her krallığın bir tane kralı ve yaklaşık 30 civarı derebeyi var,
amacımız kalradyadaki savaşı bitirmek, bunun için kalradya ya tek kral hükmetmeli ve bizde bunu sağlamak ile yükümlüyüz, ister mevcut bir krallığa derebeyi olarak katılın ve o krallığı kalradyanın tek hükümdarı yapın, isterseniz kendi krallığınızı kurup diğer krallıklardaki derebeylerini kendi tarafınıza çekin ve tek kral siz olun, isterseniz de mevcut krallıklardaki asıl kral olması gereken ama saf dışı bırakılmış asıl taht sahiplerine yardım edip onları kral yapıp iç savaş çıkartın falan filan.
buda efsane bir oyun, türk yapımı, ama çok ayıp ettiler, türk yapımı olup türkçe seslendirme olmaması!! hemde bu oyun için devletten destek almalarına rağmen? 2011 yılında başladılar 2. oyuna yani bannerlord'a ve 9 yılda ancak bitti oda 7 günde 7 güncelleme geliyor. destek olsun diye satın almıştım ama şimdi umurumda bile değil, kızgınım yapımcılara..
Bannerlord yapımına başlandığında ben 15 yaşındaydım kardeşş, düşün artık, lise bitti, üniversite bitti, staja gittik geldiki askerlik yaptık, kimileri evlendi çocuk çoluğa karıştı ve oyun daha yeni çıkıyor ppeeehhhh...
Çözemedim :silent:
Beş sene önceki laptobu 6 sene önce çaldırmak :silent::mrgreen::bounce::wiinkk: