[Karaman - MT]

arkadaşlar ben zaten şimdi karamandayım yeni geldim.1 ay burada kalacağım için dönüşte soğuk olur diye motoru getirmedim..motor şimdi eskişehirde..umarım bir gün buluşup güzel bi gezi yapabiliriz..eskişehirdeyken her hafta sonu toplanıp biyerlere kaçıyoduk ama burada motor yok şimdilik..

500cc'ye yetişemeyiz deme sakın,benhızlı kullanmak için almadım sadece güç elimin altında olsun istedim o kadar..değilse uzun yolda hızım sabittir.. 90-100km arası daha hızlı gitmem:)

valla kardeş guc elimin altında olsunda basmam diyen cok ama herkes basar be valla arkadasım bize yer mekan soyle biz emmiogluyla geliriz nerde oturuyon yada gun belirleyelim afra olur carsıda bi kafede olur bana farketmez ne olsa okullar tatil nasıl uyar mı size ?

valla kardeş guc elimin altında olsunda basmam diyen cok ama herkes basar be valla arkadasım bize yer mekan soyle biz emmiogluyla geliriz nerde oturuyon yada gun belirleyelim afra olur carsıda bi kafede olur bana farketmez ne olsa okullar tatil nasıl uyar mı size ?

bencede katılıyorum emmioğlu biyerde bulusup konusalım tanısalım ne desiniz mileti buaraya nasıl teşvik ederiz onları planlayalım diyaceğim ama karamanda motor kullananların cogu internetle işi olmuyor nedense

valla arkadaş yok su ana ama sen kardeş yer mekan saat yaz biz geliriz tanımak için yakaya motor takalım:queen:

emmioğlu nerdesin yaaaa unuttun buraları hasanda gelmez oldu peh motorun tatınımı cıkartıyor:p:queen:

ddh

emmioğlu nerdesin yaaaa unuttun buraları hasanda gelmez oldu peh motorun tatınımı cıkartıyor:p:queen:

Buralar unutulmaz abi sen dert etme uzunca bir ara verdik ama yine geldim saten fatih hiç çıkmıyor bu siteden ben de yavaş yavaş siteye alışıyorum :joker:

oooo hasan sende mı geldin ben hergun giriyorum ama hiç giren yok olum şurayı bi boş bırakmayın ya milletin sayfaları sayılmıyor bizin 2 sayfa:queen:

ddh

İnşallah o da olur fatih dert etme bundan sonra daha sık uğrarız ve daha fazla reklam yaparız biraz daha geliştiririz :cat:

ya senin baban ne dedi motora alacak mı celik thunderi yoksa scoter mı alacak ?

ddh

babama belli olmaz birinden bir şey duyar Thunder 150 alır başkasından bir şey duyar scooter alır ama gönlü scooter dan yana ama dediğim gibi son ana kadar belli olmaz

ddh

Metin abi nerdesin kurtaralım şu Karaman MT yi bir şeyler yaz fatihden hayır yok :farao:

Metin abi nerdesin kurtaralım şu Karaman MT yi bir şeyler yaz fatihden hayır yok :farao:

geldim geldim merak etme:queen::cat:

yılda 1 kez ugruyorsunuz hasan siz daha motor almadınz mı fatih mondial aldılar demişti ne oldu

oooo hasan sende mı geldin ben hergun giriyorum ama hiç giren yok olum şurayı bi boş bırakmayın ya milletin sayfaları sayılmıyor bizin 2 sayfa:queen:

emmioğlu ksr bkm 3 kişiyle bu kadar oluyor

...Tüm MT KARAMAN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

...Tüm MT KARAMAN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

saol abi seninde yeni yılın kutlu olsun burada tüm karaman ailesi adına yazıyorum

hoş daha 3 kişiyiz onların biride benim emmioğlu ve kardeşim yerine koyduğum hasan :queen::queen:

slm mıllet ben karamanlı deılm ama sık sık gelıorum karamana bı daha kı gelısımde gorusurs ısallah istanbuldan slm lar herkese

bende karamanlıyım su gezı ıslerıne gercekten merakım var gzelım bıraz ya motorun markası soylenıcekmı

benımkıde soru :) cbf 150 benım makınam

Son düzenleme:
ALLAH' ın Karamanlıları sizi niye bu kadar azız :mrgreen: tanıdıklara haber salalım biraz daha çoğalmamız lazım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar