Bu naiflikle Ankara'da hayatta kalamzsın bilader diyecektim, sonradan gördüm avrad olduğunuzu.
Ispartalıyım, 4 senedir Ankara'dayım. Bahsettiğiniz olayı ve daha fazlalarını trafikte defalarca yaşadım. Gittiğim bajaj yetkili servisinde açık yağ kullanmak istemediğimi belirtmem üzerine az daha dayak yiyordum. Ana avrat küfürler edildi. Genel merkeze yolladığım maili adım soyadım ve telefonum açık bir şekilde servise yolamışlar, aradılar yine küfür ettiler. :mrgreen:
Sanayiye araba bırakıyorum, sorun neymiş diye soruyorum, " sanane , araban çalışıyo mu çalışıyo. Borcun 400 kaat diyen" 2 ayrı telefonla aradığım zaman iki ayrı tamir fiyatı çeken sanayi esnafı.
Ulus heykelinin dibinde, duran trafikte, yol vermedim diye, taksici tarafından levyeyle kovalandım :mrgreen: Koşarken polise rastladık, gidin uzakta kavga edin dedi.
Yine ulus heykelinin dibinde taksi çarptı bana, yerde yatarken geldi arabasının masrafını istedi

ale: O adamı evire çevire dövmediğim için çok pişmanım
2017 yılında 2016 hamurlu lastik takmaya çalışan, istemeyince hır çıkaran lastikçiler. vs vs vs
ilk geldiğim sene trafikte kaç kişiyle yumruklaştım hatırlamıyorum bile.
Babam emiyet mensubuydu, 10 farklı şehirde ikamet ettim, suriyede afganistanda çalıştım. Ben ankara kadar pislik bir şehir görmedim. :mrgreen:
YA'RAB, beni de kurtar buradan :king: