karakalem resimlerim

Sanatı elıne alarak, canlandırıp bızlerle paylaşman, bende hayranlık oldu, Karakalem çalışmalarının devamını beklıyorum
Bız olsak evı cızer yaz kıs bacasından duman cıkardı:)
ELİNE SAĞLIK

teşekkür ederim arkadaşlar , ünlü bir ressamın sözüyle devam edelim.
Eğer içinizden “sen resim çizemezsin” diyen bir ses duyarsanız, herşeye rağmen çizin ve o ses susacaktır.

Vincent Van Gogh

E_N

çok güzle çalışmalar lakin
havada her an uçabilecek bir kartaldansa
yerde tüm asaletiyle duran bir aslanı yeğelerim
bi sonraki çalışmanızın bu yönde olmasını bekliyorum :)
eline sağlık emeklerine ,kafana sağlık ya

11 günden beri resim yok:thumright

sen bu yazıyı yazalı 20 gün olmuş bile günler ne kadar hızlı geçiyor, ama dünya işleri bitmiyor, bitmez.
biraz zaman ayırabildiğim son çalışmam devam ediyor arkadaşlar

untitled_by_mehmetmumtaz-d5heb1e.jpg

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
diyecek ne kelime nede sözcükler bulabiliyorum.Ne sen yalaka de nede onlardan birisi işte de.Şuna eminim güzel resim yapıyorsun.Umarım hep böyle devam eder.
++++++++++++ güncel

Çalışmalarınız çok güzel. Elinize sağlık. Bu hobinizi fırsata dönüştürmek ister misiniz? İlk müşteriniz ben olayım? :) P.M atarınız..

Saygılar.

bugünde Allahın izniyle bitirdim çalışmayı, yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim, iyi seyirler

çalışmanın adıda " karanlık"

makina resim okuyorum biz yan görünüş üst görünüş ön görünüş diye uğraşalım elin oğlu bu konuda uzaya çıksın :mrgreen:

paylaşım için sağol yetenek harbi yetenek yani :)

makina resim okuyorum biz yan görünüş üst görünüş ön görünüş diye uğraşalım elin oğlu bu konuda uzaya çıksın :mrgreen:

paylaşım için sağol yetenek harbi yetenek yani :)

aslında bende makine müh. okuyacak adammışım da bakma hayat adaleti yok işte.. eyvallah beğendiğine sevindim

Her yeni yaptığın resim bir öncekinden daha iyi.Daha çok vakit ayırdığın , kendini geliştirdiğin aşikar.Yakında bu fotoğraf'mı? diye sorulursa şaşırma. :) Eline sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar