Karadenizden Ardahan'a kadar, Güneydoğudan, Akdenize kadar motorla gittim gördüm...

Abi superdi yaaa.. roman okur gibi baktim resimlere valla acaip canim istedi.Tebrikler

Yok böyle bir tur ... Gerçekten Müthiş. Çok beğendiğim fotoğraflar var fakat neresi olduğu yazmıyor. Bunları belirtme şansınız varmı ? Teşekkürler

baharın ve yazın kokusunu özlediğimiz bu günlerde bu resimler ilaç gibi geldi mükemmel bir gezi bu geziyi yaptıktan sonra haleti ruhiyenizi çok merak ediyorum hayatınızda ne gibi değişimler artılar oldu hep merak etmişimdir bu durumu

süper bir gezi olmuş, elinize emeğinize sağlık.
İzniniz varsa iki tane fotoğrafı almak almak isterim.
Birde kullandığınız fotoğraf makinesi nedir eğer D-SLR kullanıyorsanız lenside yazarsanız çok sevinirim. =)
(Çok şey istedim sanki:D )

Elinize yüreğinize sağlık tek kelime muhteşem,taşlama olayına gelince tırcı bir arkadaşım bahsetmişti,sigara vermezsek taşlıyorlar doğuda demişti,aklınızda olsun birdaha giden olusa sigara verin yoksa yersiniz taşı sayıgılarımla.

Tekrar bu fotoğraflara bakmak ve bir an da olsa oralarda olabilmişcesine mutlu etti beni. Tekrar teşekkürler.

Tebrik ederim elinize emeğinize sağlık.:cat: Biz de motorla geziyoruz diyoruz ya :salut:

Gerçekten tebrikler gezi bir harika rota ayrı bir harika fotoğraflar ayrı bir harika.
Yazın yunanistan düşünüyorduk bizde fakat fotoğrafları gördükçe Karadeniz turuna doğru yöneliyoruz :)
Ve arkadaş Lensi sormuş bunu bende merak ettim :)

Tekeriniz düz bassın.

tebrikler, herkesin ortak görüşü muhteşem bir gezi olmuş, ne kadar sürdü acaba? ben kaçırdım galiba o detayı ...

süper bir gezi olmuş, elinize emeğinize sağlık.
İzniniz varsa iki tane fotoğrafı almak almak isterim.
Birde kullandığınız fotoğraf makinesi nedir eğer D-SLR kullanıyorsanız lenside yazarsanız çok sevinirim. =)
(Çok şey istedim sanki:D )

Merhaba elbette fotoğraflardan kullanabilirsiniz sorun değil. Daha fazla fotoğraf görmek istersenizde facebook sayfasına yenilerini ekledim
facebook.com/hurriyetedogru adresinden bakabilirsiniz.
Fotoğraf Makinesi Sony A350 + Tamron 17-50 f2.8 + B&W CPL, Gördüğünüz üzere makine 6 yıllık eski bir teknoloji Lens faktörü daha önemli

Elinize yüreğinize sağlık tek kelime muhteşem,taşlama olayına gelince tırcı bir arkadaşım bahsetmişti,sigara vermezsek taşlıyorlar doğuda demişti,aklınızda olsun birdaha giden olusa sigara verin yoksa yersiniz taşı sayıgılarımla.

Sigara kullanmıyoruz :)

Tekrar bu fotoğraflara bakmak ve bir an da olsa oralarda olabilmişcesine mutlu etti beni. Tekrar teşekkürler.
Ben teşekkür ederim bende her bakışımda tekrar tekrar yaşıyorum.

tebrikler, herkesin ortak görüşü muhteşem bir gezi olmuş, ne kadar sürdü acaba? ben kaçırdım galiba o detayı ...
Bir kaç mesaj önce verdiğim linklerden detaylıca gezi rota ve yazılarına ulaşabilirsiniz aslında ama kısaca 14 gün sürdü.

Gerçekten tebrikler gezi bir harika rota ayrı bir harika fotoğraflar ayrı bir harika.
Yazın yunanistan düşünüyorduk bizde fakat fotoğrafları gördükçe Karadeniz turuna doğru yöneliyoruz :)
Ve arkadaş Lensi sormuş bunu bende merak ettim :)

Tekeriniz düz bassın.

Türkiye'mizde görülecek çok güzel yerler var ben daha doyamadım oyüzden bu senede atladığım rotaları yapmak üzere yeniden yollara düşeceğim.
Fotoğraf Makinesi Sony A350 + Tamron 17-50 f2.8 + B&W CPL,

baharın ve yazın kokusunu özlediğimiz bu günlerde bu resimler ilaç gibi geldi mükemmel bir gezi bu geziyi yaptıktan sonra haleti ruhiyenizi çok merak ediyorum hayatınızda ne gibi değişimler artılar oldu hep merak etmişimdir bu durumu

Bunları çok detaylı olarak yazdım aslında bir kaç mesaj yukarıda blog linkimi verdim :)
Gezi beni çok etkiledi, geziden döndükten sonra İstanbul'a adaptasyonda sorun yaşadım, ama döndükten ilk bir kaç gün renkler daha bir canlı, gökyüzü daha bir mavi gözükmeye başladı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar