KARADENİZ TURU

Selamlar,

nc700x kullanıcısıyım bu yaz temmuz veya ağustos ayında karadeniz turu düşünüyorum,
bana katılmayı düşünen ya da yaptığı tur planına davet etmek isteyen olursa tanışmayı çok isterim :):bounce:

Bu yaz tahmini olarak 15 ağustos başlangıç tarihli Doğu Karadeniz planımız var. Rota net belli değil ama d915 OF-Bayburt yolundan kesin geçeceğiz. Bir tane Nc700x bir tane de Varadero. Tanışıp bunun üstüne konuşabiliriz. Görüşmek üzere...

gitmesine gideceğizde bizim motorlar 125cc ve 110cc sizin tempoya ayak uydurmamız imkansız şimdiden herkese iyi gezmeler

bende honda 650 f var tur zamanı ve güzergahı vede ne kadar süreceği ile ilgili bilgi verirseniz bende katılmak isterim.

15 temmuz çıkışlı karadeniz turu yapacağım.Ortalama 10 gün sürecek bana katılmak isteyen olursa 05327464230 ulaşabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------

Selamlar,

nc700x kullanıcısıyım bu yaz temmuz veya ağustos ayında karadeniz turu düşünüyorum,
bana katılmayı düşünen ya da yaptığı tur planına davet etmek isteyen olursa tanışmayı çok isterim :):bounce:

15 temmuz senin için uygunmu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar