Karadeniz Çevresi Rota Tavsiyesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba.Aşağıdaki resimde görülen coğrafya da Edirne'den çıkıp Karadeniz üzerinden,kıyıdan kıyıdan ilerleyerek Gürcistan sınır kapımızdan giriş yapmayı düşünsem acaba bu rota sorunlu mudur yoksa sağlıklı mı?Haritada güzel görünüyor ama yol durumu ya da riskler nedir sizce?
Karadeniz-politik-haritasi.png

kesinlikle Türkiye'nin en güzel yollarından geçeceksiniz.
Hatta bir araştırmada Avrupa'nın en iyi 5. motosiklet rotası seçilmişti.
Artvin'i iyi gezmeni öneririm Şavşat'ın tadı hala damağımda.
Samsun'dan sonra kafayı koy gidona öyle git yani :)
Batum harika bir şehir ama Rusca muhakkak biraz da olsa ögren çünkü ing. bilen kolay kolay bulamassın.
Tiflis daha da güzel fakat işsizlik çok yüksek olduğu için tehlikeli biraz.
eğer sadece sahilden gidicem diyorsan rotan harika fakat yolun çok uzar,görülecek yer çok..
Eğer trabzonda çok kalırsan hem kalacak yer,hemde gezilecek yer tavsiye edebilirim.
Aklıma gelenler bu kadar yine bişeler karalarım sorarsanız.

---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:26 ----------

bu arada 5. olan rota Samsun-Artvin arasıydı yanlış hatırlamıyorsam.
:wiinkk:

benim de bir zamanlar büyük bir motorum olursa yapmayı planladığım bir gezi rotası bu ( en az 10 yıl sonra kahrolsun öğrencilik ) 1 azarbeycan 2 sizin rota pek sorun çıkacağını sanmıyorumm

olurda bu rotayı takip ederseniz, sınırkapısına kadar eşlik ederiz :) bu arada rota hem gezmek için güzel, hemde yolculuk için rahat :cat:

Benim hayalimde Artvin tarafını motorumla arşın arşın dolanmak...

Kocaeli İl Temsilcisi
yardımcı olmayı çok isterdim fakat kafamızı kaldırıp ,istanbul, bursa, kocaeli, şeytan üçgeni dışına çıkamamış biri olarak , seni gıptayla, takip ediyor olacağım :salut: hayırlı yolculuklar karadenizin gözünü seveyim ....:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar