[Karabük - MT]

doğan motor sahibi faruk abi MT de duyulmuştur öncelerden oğlu nejat abi babaoğul SS cidirler:D

metanecho gel her zaman beklerim büyük küçük motosiklet kullananlarla tanıştırırır yardımcı olurum burada bir tek ss lere ben bakıyorum başka yok.
O BWSTÜRK sen sağmısın ya hiç gözükmüyorsun

metanecho gel her zaman beklerim büyük küçük motosiklet kullananlarla tanıştırırır yardımcı olurum burada bir tek ss lere ben bakıyorum başka yok.
O bwstürk sen sağmısın ya hiç gözükmüyorsun

:) faruk abi ben izmirde okuyorum bu sene bitiyor inşallah karabüğe 2 senedir 3 ay uğrayabildim geldiğimde ziyaretine gelirim abi nejata slm bu arada sahibindende gördüm sizin honda yı abi sattınız mı ?

NEJAT bu sabah bir sınav var bütünleme sınavına kalmazsam haftaya perşembe oradayım bi çayını içerim;)

sizin okulda melsk yuksek okulunda iklimlendirme soğutma da dr 650 beyaz kullanan bı çocuk var ondan sonra makina da okuyan bi arkadaş var mondıal mct 250 si var birde asya motor bayisi var oraya git memet abi var usta ona de ben ist. geliyorum motorcuyum diye sana hertürlü yardımcı olur benim selamımı söyle bws tarık diye o ne gerekiyorsa yapar kardeşim sonra oraya takılan bir arkadaş daha var emir o zonguldakta okuyor ama her hafta sonu karabükte kırmızı 151rs tarzı bir motoru vardır arkasında çanta felan :D daha sonra safranboluda bir arkadaş daha var oğuz heee birde unutmadan mutlaka ama mutlaka uğramanı tavsiye ederimmmmmmmm 200 EVLERDE VİP ERKEK KUAFÖRÜ VARDIR ORADA RAMAZAN ABİ VAR BENİM SELAMIMI SÖYLE TARIK TAVSİYE ETTTİ SİZİNLE TANIŞMAMI DİYE ODA YARDIM EDER HER TÜRLÜ CBR KULLANIR VE O DAHA BİRÇOK KİŞİYLE TANIŞTIRIR BU ARADA KARABÜĞÜN EN İYİ KUAFÖRÜ ORASIDIR HASTANENİN BAYRINI ÇIK GÖRÜRSÜN ZATEN TABELAYI EŞEK KADAR VIP ERKEK KUAFÖR YAZAR İDDAA BAYİNİN YANINDA HEMEN SEYFİ ABİ RAMAZAN ABİ MUHABBETTİR BİRDE YİNE YENİŞEHİRDE KAFE ROTA VARDIR ORADA KAPININ ÖNÜNDE SİYAH MCT 250 VARDIR ORAYADA UĞRA DERİM ORADA MOTORCU MEKANIDIR TARIK YÖNLENDRDİ DERSİN YİNE BAYAĞI MOTORCUYLA TANIŞMIŞ OLURSUN YANİ:) HAVALAR ISININCADA DENİZE FELAN GİDERİZ HER HAFTA İL İL BÖLGE BÖLGE DOLAŞRIZ :) İZMİR TARAFLARINA YOLUN DÜŞERSE HER ZAMAN BEKLERİM HEEE UNUTMADAN (BATUHAN ÖZÇETİN ) BU İSİMDE BİRİ SANA MOTORCUSUN DİYE YANAŞABİLİR HATTA BENDE MOTORCUYUM DİYEBİLİR İNANMA MOTORDAN ÇAKMAZ;)

heyt be tarık sen karabükteki yedi göbek motorcuları say beni sayma , askerdeyiz diye unutulduk ha ne diyeyim sözüm yok...

ya yok ne alakası var ben sen askerdesin diye yazmadım unutulmaktan değil bu arada nerde askersin şu anda? yakındaysa gelirim ziyaretne:)

celiloğlu seni biliyoruz yahu fotolardan ;) askerde olduğunuda, gelde benim cbf150 dağa bayıra gitmek için bekliyor :D senin motorda çeki demiri vardır :D

tarık, sen ne zaman dönüyorsun benim bugün ankaraya gitme durumum oluştu pazar döneceğim heralde?

abi ben 12 şubat a kadar buradayım 12 si sabah vınn yolcudur abbas bağlasan durmaz hesabı gidiciyim abi:D:D

ya yok ne alakası var ben sen askerdesin diye yazmadım unutulmaktan değil bu arada nerde askersin şu anda? yakındaysa gelirim ziyaretne:)

Tarık Diyarbakır da askerim. Şafak gece 12 den sonra 188. MAyıs ayında izne gelmeyi planlıyorum. Muhtemelen 1 mayıs- 15 mayıs olacak. Güzel bir çadır kampı yapalım. Hazırlayın kendinizi. Şöyle çay kenarı veya göl kenarı bir yerde hem balık tutup hem de keyfimizi sürelim. Hatunları da alalım. biliyorsun ben hatunsuz dolaşamıyorum. Birazcık kılıbığım :cherry: :cherry: :cherry:

celiloğlu seni biliyoruz yahu fotolardan ;) askerde olduğunuda, gelde benim cbf150 dağa bayıra gitmek için bekliyor :D senin motorda çeki demiri vardır :D

tarık, sen ne zaman dönüyorsun benim bugün ankaraya gitme durumum oluştu pazar döneceğim heralde?

Hocam cbf e çeki demiri gerekmez. Biz layt endurocuyuz. Bizim geçtiğimiz yerlerden cbf de geçer ki senin tecrüben bizimkilerden fazladır, bunları da yukarıda dediğim gibi bir kamp ateşinin başında konuşmayı isterim sizinle.

DOĞAN MOTOR
Faruk Ustam Selamlar. Kendine iyi bak Mayısta görüşürüz inşAllah. (Babam motorsikletle oralardan geçerse, bir yağını değiştiriver.) :cherry:

Olur tabi mayıs banada uygun gidelim şöyle güzel bir kamp yapalım biz layt endurocuyuz deme :d genelleme yapmayalım :d:d karabükte motor yokken öyleydi :d şimdi bergamada bayağı iyi durumlar :d:d fazla cross enduro yapaya fırsatın kalmadı senin askerlik nedeniyle sende layt deilsin enduro konusunda;) sonuçta dr kullanıyorsun:) cbfdende aslında gusel enduro motosıklet yapılır ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------

Birde bu arada diyarbakır ın neresinde askersin? Merkezmi lice felan mı? Bu arada kamp için benim hatunu alamayabilirim babası az sıkıntılı o konuda:d

Olur tabi mayıs banada uygun gidelim şöyle güzel bir kamp yapalım biz layt endurocuyuz deme :d genelleme yapmayalım :d:d karabükte motor yokken öyleydi :d şimdi bergamada bayağı iyi durumlar :d:d fazla cross enduro yapaya fırsatın kalmadı senin askerlik nedeniyle sende layt deilsin enduro konusunda;) sonuçta dr kullanıyorsun:) cbfdende aslında gusel enduro motosıklet yapılır ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------

Birde bu arada diyarbakır ın neresinde askersin? Merkezmi lice felan mı? Bu arada kamp için benim hatunu alamayabilirim babası az sıkıntılı o konuda:d

Biz layt endurocu derken kendimi kastetmiştim. Sizler her zaman iyi olma yolunda ilerliyorsunuz.

Diyarbakır Merkezdeyim.

yok be abi sende lat endurocu değilsin demek istedim karabükten layt endurocu çıkmaz:) abi ben sana nasıl ulaşırım merkez askerlik şubede felanmısın yoksa tugaydamısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar