Kara Pisi'm yaralandı :(

Bugün iş çıkışı, komtan'ın yanına giderken ilk kazamı geçirdim. umarım son olur. bende ve motorum, biricik Kara Pisi'mde pek birşey yok. Vites kolunun ayağımızla bastığımız ya da yukarı kaldırdığımız parçası ile vites pegi kırıldı. Granajlarda da çizikler mevcut. Başka hiçbirşeyi yok çok şükür. Benim ise sol diz granajımda da ufak bir yara oluştu :)
Kazasız motorcu olmaz derler, şükürler olsun ki ben çok hafif atlattım. Hayatımı Donald Duck Abimizin anlattığı kıvırmaca tekniği kurtardı diyebilirim.
Allah'tan yardımıma etraftaki motorcu arkadaşlar koştu, sağolsunlar da ben arka kapısının hizasındayken şerit değiştirmeye karar verip, kafasını uzatan taksi şoförünü ellerinden zor aldım.
Şoför ne oldu? Kaçtı, plakası bende (34 THD 92) ama bir işe yaramayacağını da biliyorum.
Sağlık olsun diyorum.
Allah sizlerin başına böyle üzücü şeyler vermesin.

Bu arada Pazar günü için planladığımız CBR125 CUP organizasyonu konusunda, eğer motorumun peglerini yaptırma işini yetiştirebilirsem orada olacağımdır.

Bi de köprüyü 2 ve 3 le geçtim, manzara baya bi güzeldi :)

benim ölmeden evvel tarz değiştirmem şart oldu galiba, bir an önce değiştirmeliyim. :silent:

Super Moderator
Geçmiş olsun, umarım bu en büyük ve son kazan olur. Önemli olan sana birşey olmaması.Taksi şoförü görüldüğü yerde kafa granajına darbe alır mı, bence alır...:cherry:

:pale: çok geçmiş olsun crato üzüldüm şimdi yaaa allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun benim kazadada aynı parça kırıldı umarım ayağın altında kalmadı Allah beterinden saklasın...

Kardeş büyük geçmiş olsun,Allah tekrarından korusun.

arkadaşım geçmişolsun.:rendeer: bukadarına da şükür enazından kara pisiye ve sana fazla bişey olmamış allahtan:cat:
taksi şof nün elinizden kaçması biryerde iyi olmuş,linçetseydibniz haklıiken ,suçlu konuma düşmüş olurdunuz.en azından plaka sı elinde,iki şahit
adamı ipe götürür,hakkınıara,boşverme.:cat:
tekrar geçmiş olsun.:rendeer: umarım tekrarı olmaz.sağlıkla kal:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.:rendeer:

Ben sırf böyle bir sürücünün gazabından korktuğumiçin şehiriçi trafikten uzak duruyorum.

Ticari araçlara dikkat arkadaşlar, mümkün olduğunca uzağından geçin ve kornanızla uyarın 1-2 defa...farınızın zaten her daim açık olduğunu düşünüyorum, uzun hüzmeli:cat:

büyük geçmiş olsun dostum:rendeer: umarım tekrarlarını yaşamazsın, kazasız rüzgarsız bol güneşli sürüşler dilerim.
mt.izmir den selamlar.

ya dostum cok cok gecmiş olsun crato ... :(

iyi bişi olmamış sana ve pisine.. nazarı olsun, bi an once ikinizde iyileşirsiniz umarım...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar