kara listeye aldığınız servisleri buraya yazarmısınız

kara listeye aldığınız servisleri buraya yazarmısınız
arkadaşlar tabiri cayizse kazık yediğimiz servis ve usları buraya yazalım lütfen
herkes hangi servise gideceğini bilsin

benim 1 numaram ... diyelim :salut:
adamlar yüzünden makinayı paranparça ettik :(

bu arada krom kaplama konusunda uzman bir usta buldum haberiniz olsun sorunu olanı yönlendirebilirim saygılar

Son düzenleme:
Böyle bişey yapamazsın, senin şanssızlığına denk gelmiştir falan filan, tek bir kişinin yargısı ile koca yeri suçlayamazsın..

sizce bu bakım ve servis işleri şans işimi bence çok iyimsersiniz ben bunun bir sürü yer sayabilirim.eğitimsiz teknik eleman çalıştırılıyor bence sorun bundan kaynaklanıyor. boşuna insanlar madur ediliyor parça fiyatları zaten ateş pahası yanlış arıza tespidi ve bunun gibi yapılan bir sürü hata ve hatalar sinsilesi gerçekleşiyo bence bu konuya bir tepki gösterilmeli bir servis işini şansa bırakmamalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bizim milletimizin pis bir huyu vardır. Sinir olduğu adamın işini de kötüler. ayrıca kimse kendi hatasını söylemiyor bu memlekette, herkes karşı tarafı eleştiriyor.
Onun için böyle tavsiyeler pek işe yaramaz.
Bence kilitleyin bu topiği tartışmalar çıkmadan.

Ben HATAY da ikamet etmekteyim PİONER marka krosum var İZMİR MOTOMOT Diye bir yerden motorun grenajını istedim.. elimde var parasını gönder göndereyim dedi. parasını gönderdim adam birtürlü göndermedi tam 24 kez söz verdi ben 24 kez cepten aradım elimde hazır bugun verecem diyor ama göndermiyor sonra şeref sözü dedi gönderdi ancak Hatay yerine Antalyaya gönderdi Antalyaya giden kargo 10 gün sonra hataya geldi 25.00 ytl kargo ödedim yani hem antalya hem hatay ücreti.paketi açtım dişli uymadı grenajında rengi farklı geldi tekrar aradım yani 13 kez elimde var hemen gönderiyorum diye tekrar şeref sözü verdi ancak şerefsiz hala göndermedi .bilgilerinize sunulur degerli arkadaşlar şimdi grenajı motorumun renginde boyatıyorum yeni boyayla eski boya birbirini tutmadı bende şimdi ne yapayım diye düşünürken tüm motoru baştan sona boyattım yani dostlar 25.00 ytl lik grenaj bana 500.00 ytl patladı MOTO MOT DENİLEN İZMİRLİ İŞ ADAMINI ALLAHA VE SİZE HAVALE EDİYORUM BİRDE ADAMIN TELEFONLARINI VERİYORUM CEP (mehmet 0536 695 2031 İŞ 0232 2525245 )BEN HERSABAH BU TELEFONLARI AÇIP GÜZEL SÖZLER SÖYLÜYORUM TAVSİYE EDERİM SELAMLAR):pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar