Kara Cuma hediyesi!

Selam arkadaşlar,

Forumdan sıkılanları eğlendirme projesi.
İnsan psikilojisinin davranış çeşitliliği üzerine çok güzel bir örnek.
Mutlu üzgün umutsuz harika gibi duyguların sürüş üzerine etkisi.
Konu sadece sürüş üzerine bir değerlendirmedir oylarınızı ona göre veriniz.

He şunu da yazayım.Tabi ki motorumuzu sürerken kurallara uyalım:cat:

https://youtu.be/Crk3Ti3mDMM

hocam maşallahın var iki aracın arasına girerken teker yapmak,makaslar vs.helal olsun.Apaçi mod on yapmışsın resmen :)

Kardesın bu gosterılerı trafık yerıne pisste yaparsa uzun yasar sanırım
Aferınlık hıc bır sey goremedım.
Ovunulecek bır sey de goremedım.

şimdi düşündüm de ekşicilerin kardeşinizle bir şekilde yolu kesişmiş sanırım:mrgreen::mrgreen:

Sonra motosiklet sürücüleri neden sevilmiyor. Böyleleri yüzünden, tüm motosikletlilere önyargı ile bakılıyor. Bunun motosiklet yada araba kullanmakla alakası yok bence, insani özelliklerle ilgili bence.

oha babuş maşallah ne yamış senin kardeş ya. 00:31 de yanımda göz ucuyla videoyu izleyen eşim bile "yuh nasıl geçti o be?!?" dedi.

Oncelikle 13th Friday black friday (kara cuma) degildir. En basit tabirle ugursuz cuma olarak nitelendirilir. Black friday ise sukran gununden sonraki ilk cumaya verilen isimdir. Bu sene ise 27 kasima denk gelmektedir.
Ikinci bir husus olarak uzun zamandir video editleyen biri olarak bu videoda time lapse ile %10 - %20 oraninda hizlandirma mevcut.
Saygilar :)

:) Sanırım açıklamalardaki farklı bir Cuma.Ben bugünü Kara Cuma olarak tanımlamıştım kendi benliğim ile.Kısa süredir video editleyen biri olarak hızlandırma olmadığını belirtmek isterim.Sanırım uzun süre video editlemeden kaynaklı bir durum.% lik değer verecek kadar kesin ifadelere kendisini inandırıyor kişinin:)
Saygılar bizden:)

Oncelikle 13th Friday black friday (kara cuma) degildir. En basit tabirle ugursuz cuma olarak nitelendirilir. Black friday ise sukran gununden sonraki ilk cumaya verilen isimdir. Bu sene ise 27 kasima denk gelmektedir.
Ikinci bir husus olarak uzun zamandir video editleyen biri olarak bu videoda time lapse ile %10 - %20 oraninda hizlandirma mevcut.
Saygilar :)

O kırmızı araca laf etmesi ve yayaları sıkıştırması çok antipatik diğer yerlerinde motora iyi hakim ama kazadan önce ters birine gelir vururlar bu kadar atarlı olmasın

Videodaki arkadaş çok iyi motosiklet kullanmanın yanında aşırı da riskli kullanıyor. Böyle kullanmaya devam ederse sevenlerini üzeceği kesin.

Bence bu kadar riske gerek yok. Hele şehir içinde hiç gerek yok. VArsa merakınız çıkın dağa bayıra yada imkan da varsa doğru piste...
Yaşayın doyasıya adrenalini. Ama şehir içi böyle kullanmaya hiç gerek yok.

"Hayat tarzım ve yaşam şeklim bu, bıçak sırtında yaşamayı seviyoruz ailecek" derseniz de saygı duyar susarım.

Ama gerek yok hocam. Kaza siz yapmasanız da başka bir sürücü gelir kazayı yaptırır. Aman diyeyim dikkat...

Brezilyalı bir motorcu vardı onun kopyası gibisin ama yaya kaldırımdan motor sürmen ve 2 araba arkasından geçerken tekere gelmen saçmalık eğer o araçlardan birinden acemi bir şöför olsa o panik ile direksiyonu kırsa adamın ocağını söndürürsün o tarz motor kullanmayı pistte yapmalısın. Burası Türkiye araba arasından geçerken illaki biri kapı açar ya da önüne kırar sonra pamuğu çift kat tıkarlar haberin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar