Kar Tatili

Super Moderator
Aramızdaki bu haberi bekleyen (benim gibi) öğrenci arkadaşlar için:

İstanbul Valiliği, İstanbul’da bu akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın, eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı.

ULAN yine kaptınız tatili...:cherry:
Hadi hayırlı olsun.:cat:
Allah devamını göstersin ( Salı , çarşamba , perşembe ...... ):queen:

Desenize yarın yollar bomboş olacak istanbul da! rahat rahat işe gidebileceeezz......:queen:

rutti dostum.... Şöyle beyaz beyaz oluyooo, donduruyooo, motorun tekerleğini kaydırıyooo...:mrgreen:

Son düzenleme:
Tatil cümlemize ve tüm motosiklet.net camiasının öğrenci kısmına hayırlı olsun.
Allah daha nicelerini nasip etsin.

Amiiiin...:cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yazaten halsizim.bu havada işe nası gitcem ya.zaten buz gibi esiyo atölye.ayvayı yedik:salut:

ya çalışanların günahı neeeee bende tatil istiyorum yazık bize yaw bu soğukta onca yol nasıl gidilecek

bana zaten yarın tatil zaten istanbulda da değilim yani ilgilenmiyoruuuuuuuuuuuuum:p :queen:

üniversiteler okul değil mi? neden tatil olmuyo?
Gerçi bizim okul (YTU) hep en son tatil olur hatta bazen olmaz :)
Barbaros kapansa bana yeter :p

Super Moderator
Bizden sonra da salı, çarşamba ve hatta perşembe günleri tüm Türkiye okullarının tatil olması dileğiyle...
( =motosiklet.net öğrenci dayanışması)

olcan138' Alıntı:
Bizden sonra da salı, çarşamba ve hatta perşembe günleri tüm Türkiye okullarının tatil olması dileğiyle...
( =motosiklet.net öğrenci dayanışması)

Buna ancak amin denir.:)

distinto' Alıntı:
nasıl olur ya hava durumunda havalar iyi olacak diyorlardı bende hafta içi motorla karşıya geçmeyi düşünüyordum ehliyetimi almaya, hava durumunda da havalar güzel gözüküyor, karı gördüler aldandılar bence bu hafta hava güneşli olacak...

Hava güzel olsun yine de tatil olsun, ne güzel işte rahat rahat gezer dolaşırız.

Super Moderator
Yalnız birçok diğer hava durumu tahmininde de çarşambaya kadar sıfırın altında olacağını söylüyorlar havanın, ondan sonra da birden düzelemeyeceğini.

2 aydır her gece yatmadan 5 6 sitenin hava raporuna bakıyorum ve izlenimlerime göre devlet meteoroloji sitesi genelde yanlış söylüyor, diyelim istanbulun köylerinden birinde i damla yağmur yağacaksa tüm istanbul yağmurlu gösteriyor ona göre plan yapıyoruz sonra gün boyu hava günlük güneşlik oluyor, en iyi bilenlerden biri http://www.wunderground.com/global/stations/17060.html diğeride mynetin kullandığı customweather sitesi http://www.myforecast.com/bin/cw/ha...tanbul&page=detailed.jsp&submit=Get+Forecast! ...

İstanbul da kar bir eziyet dilerim çabuk gider yaz gelsin gezelim gölümüzce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar