Bu noktada şöyle bir şey var, Motosiklet yasağı olduğu için doğrudan işini yapamıyorsun zaten, şöyle bir yol izlemeliydin, " müdürüm ben maaşımdan kesinti olsun istemiyorum, restorana gelip içeride servise devam etmek istiyorum " dedikten sonra eğer ki işveren bunu onaylamaz ve seni ücretsiz izin gibi gösterirse, alınan Valilik kararı gereğince olay Hakem heyetine kadar taşınır ve işçi çalışmak istediğini fakat işverenin bunu kabul etmediğini beyan eden kanıtını ortaya koyduğunda çalışmadığı o günlerin ücretini alır "
bunu detaylı bir şekilde araştırabilirsiniz. Daha önce benzer bir olay arkadaşımın başına geldi ve noterden ihbar çekerek parasını aldı, olay davaya bile gitmemişti.
Ancak hiç sesini çıkarmayıp, evde tatil yapıldıysa orada işverenin iyi niyeti söz konusu olur.
bunu detaylı bir şekilde araştırabilirsiniz. Daha önce benzer bir olay arkadaşımın başına geldi ve noterden ihbar çekerek parasını aldı, olay davaya bile gitmemişti.
Ancak hiç sesini çıkarmayıp, evde tatil yapıldıysa orada işverenin iyi niyeti söz konusu olur.