Kappa çantam kilitli kaldı !!!

Arkadaşlar herkese meraba.. Motosikletimin çantasının anahtarını kaybettim malesef yedek anahtarıda yok. Ben bunu nasıl açabilirim. İnternette Kappa çantaların kilit mekanizması satılıyor. Fakat sorun o değil, şu an üzerindeki kilit mekanizmasını nasıl sökücem. İnceledim fakat tornavida veya anahtar tutacak bi yer yok. Kilit mekanizması sipariş etsem üzerindekini sökemedikten sonra bi anlamı yok. Var mı daha önceden başına gelmiş ve yardımcı olabilecek bi arkadaş ? Nasıl sökerim ben bunu ?

Matkapla dalmak benimde aklıma geldi fakat mekanizmanın yatağına zarar verebilirim diye geldi aklıma ....

Matkapla dik olarak anahtarının boyunu hatırlıyosan o kadar fazla değil kesinlikle fazla değil delersin yalnız kullanacağın 6mm lik metall tığ olsun

Topcase içinde anahtarı unutunca arkadaki menteşe milini çıkarmıştm. Kappanın arka menteşesi nasıl bilmiyorum.

Dışardan hiç bişi gözükmüyor açılabilecek bi pozisyon yok yani.Bilmiyorum nasıl olucak

Matkapla deldikten sonra içersindeki tüm mekanizma dağılacaktır ve makas gibi inceden kalına doğru büyüyen bişeyi geçirip bastırıp çevirerek açabilirsin ama aşırı bi uğraş gerekecek söyliyim :)

Herhangi kappa çantanın yada eski anahtara benzer bir anahtarı kullanarak doğru konumu yakalarsanız rahatlıkla açabilirsiniz. Önemli olan sabırlı olup o noktayı bulmak, bol şans:cherry:

Merhaba arkadaşım,

Benimde givi çantam kilitli kalmıştı.
2 farklı çilingir kiliti açmak için uğraştı fakat başaramadılar.

Çantanın arkasında ki millerden birini sökerek çantayı aralayıp çanta içerisinde yer alan anahtarı alabilmiştim.
Tabii sende durum farklı anahtar yok.

Millete kıracaksın demek kolay. Senin başına gelse ambulansla götürürsün o topcaseyi hastaneye bilmezmiyim ben :cherry:

Yok ambulans için gözüme sinek girmesi lazım başka türlü aramam kardeşşşş :p

Ciddi ciddi uğraşıp açamamışım suzukinin topcaseyi çilingir de açamayıp 10 lira boşa gitmişliği var tek çözüm seleden söküp parçalamak :p

Givi marka cantani anahtari kirilmis ve icinde kalmisti.. ama ucu kirilmis yani bayagi icerdeydi.. cilingir yarim saatte o kucuk parcayi icerden cikardi..

Benim çantanın içinde anahtar kalmıştı.Çilingir açamadı.Daha sonra menteşenin demirini,ince tornavidayla vura vura yerinden söktü.Anahtarı alınca tekrar eski haline getirdi.
12745963_1098904043462970_3419701557475426115_n.jpg

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çilingire götürdüm 5 dakikada açtı. Şimdi sıra aynı kilit sisteminden bulmaya kaldı... İnternette var fakat bütün halde satılıyor yani sadece göbek satılan görmedim...Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar