Kaportadaki çiziklerle ilgili

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. geçen hafta asya 150 T1 aldım ve ilk gün motorla okulda gezerken, dönemece biraz hızlı girince arka freni sıkmamla beraber motorun yere yatması bir oldu. arka sağ tarafta model yazısının alt tarafında biraz çizik var, ön tarafta da çok az bir çizik var. ön taraf pek sorun değil ama,arka taraftaki çizikler biraz kötü duruyor. sorum bu boyayla halledilr mi, yoksa parçanın fln mı değişmesi gerekir? ve ne kadara mal olur? ilgilenen herkese teşekkürler.kazasız sürüşler.

Bence bi pasta cila al ve iyice yedire yedire sür...ciziklerin buyuuk olcude azaldıgını goreceksin...Kolay Gelsin...

teşekkürler.ama arka kısımdaki çizikler biraz derin.bi tamirciye gitmesi gerekiyo gibi.ne kadara patlayacağını merak ediyorum.

benim bi arkadaşım kullanıyodu o motordan komple kaportası 400 ytlye mal oluyomuş

o zaman sade bi tarafın arka kısmı 100 ytl yi geçmez herhalde???

Geçmiş olsun. Keşke birer resim koysaydın hasarın ne durumda olduğunu görebilirdik. değişebilen bir parça ise yedek parçasının fiyatını öğren tekrar boyatmayı ikinci ihtimal olarak düşün.

kardeş
model yazısının olduğu parça 35 ytl işçilikte 10 desen 45 ytl civarı tutar.

herkese teşekkürler.bugün resmini çekip koymaya çalışayım o zaman buraya.

Geçmiş olsun.Yolla bakalım foto.Ben de çizikler var bende burdan istediğim cevabı alırım :)

merhaba,motorun resmini yolluyorum.

arkadaşlar resimlerin boyutları büyük olduğu için buraya ekleyemedim.

arkadaşlar bugün bi kaportacıda boyattım 20 ytl verdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar