- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
- Konu Yazar
keşke bmw 1000 lik motorlarda olan gri kare dev çantalardan bizede takılabilse...yani Kappa böyle sandık gibi bişeyi nedense düşünememiş...ne kadar büyük çanta olursa olsun böyle durumlarda yetmiyor...sırt çantasıda rahatsız ediyor artcıyı...çantayıda al bence...çadırıda çanta üstüne sabitlemeye çalışırsın...veya çanta arkasına diycem ama sizi rahatsız edecek...yağ işini ihmal etme aman...
geçen cumartesi yağı değiştirdim zaten.biraz eksildi demişti gökhan, ben de komple değiştirdim yağı.o konuda sorun yok yani...
bir tek ön fren ötüyor ona bir çare bulamadılar gitti, her defasında temizliyolar, tamam diyolar, 20 km sonra gene aynı.bu haftasonu cmts sabahtan gene bi uğricam.bakalım kasım halledicez bi şekilde demişti ne olacak...
Geçen haftasonu 3 motor Bandırma üzerinden Cunda'ya geçtik. 3 gece kaldık. Bandırma-Cunda 250 km. 09:30 Bandırma hareket 14:30 Cunda'ya varış. Toplam 1,5 saat mola ile. Yol süper. Cunda süper.
Cunda'da Girit Restaurant'ta zeytinyağlı, Fofo&Engin'de de akşam yemeği yiyin. Savcı'nın karısı'ndan ve Serkan'dan da selam söyleyin Engin ablaya.
Saygılar,
eğer cundayı plana dahil edersek mutlaka selamını iletirim...
peki öğrendiğime göre ayvalık çok harika ama aynı zamanda da aşırı kalabalık diyorlar.
sizin bu konudaki düşünceleriniz neler?
Son düzenleme: