Kapadokya Ridersden İstemsiz Thug Life - Yalnız Adamın Kamerasından - Turist-

5Y9XjL.png

Arkadaşımla turist dostlarımıza kısa bir tur attırma sözü verdigimiz gün sonradan farkettigimiz ve böyle bir video yapmaya karar verdigimiz durum İyi Seyirlerr

Mevzu pek sarmadı ama Kask muhteşem. Özellikle İridium Gold ile süper olmuş.
Yurtdışından mı almıştınız? Kaça aldınız acaba?
İnceleme video'sunu izlemiştim, kutu açılımı vs. (görsel olarak)

İridium Gold ile bir video daha çekebilirmisin hocam?

Son düzenleme:
Gün gelmiş devir değişmiş, terbiyesizlik, görgüsüzlük "THUG LİFE" olmuş. 6548 senedir o İngilizce de ki büyük I harfine nokta koymaktan bıkmayan adamlar var.

"Dostlar" kelimesi fazla kaçmış.Dostlarınız olsa ikisine de selam verirdiniz. Ayrıca görgüsüzlüğünüzü bu video ile ölümsüzleştirmişsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gün gelmiş devir değişmiş, terbiyesizlik, görgüsüzlük "THUG LİFE" olmuş. 6548 senedir o İngilizce de ki büyük I harfine nokta koymaktan bıkmayan adamlar var.

"...6548 senedir o İngilizce de ki büyük I harfine nokta koymaktan bıkmayan adamlar... "

anliyom ama konusamiyom .... bi de yazamiyommmm !!!!

Arkadaşlar herkes maşallah sayıp sövmüş şaşırmadım , burda istemli yapılan birşey yok o anki dalgınlıkla elini sıkmayı unutmuşuz sonradan izleyince özür bile diledik kendisinden , ki kendisi zaten benim sevgilim olur yani ortada haysizyetsiz terbiyesiz kimi cümleler söylenicek birşey yok ,

Kask konusunda vizör arkedaşım tercih etmiş ben mavi tercih etti. Geldigi zaman bir videoyla daha sizlr paylaşıcamm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar