Kap Kap Kanuni ...Dep Dep Derbi...

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
deer 152 iyi arkadaşlar ne derseniz deyin.... derbinin lastikleri olayı kapatıyor, güzel ama lastikler ufak maalesef, oturuş ta kanunide daha sportif, bence deneyin derim bir bayide

abi bobcat de bu modele benzio. alıp ikiye bömüşler yarısından bobcat yarısından deer almışlar.

Derbi'yi gördüm bugün.Canlı görünce farkları daha iyi anlıyorsunuz,Kanuni de kalburüstü makine olmasına rağmen İspanyolun işçiliği çok farklı.Ayrıca 250 cc.

sen daha iyisini yapta ondan alalım metehan!!!! deer 150 daha güzel bence yapılan herşeye b*k atmaya ne meraklısınız anlamıyorum

hehehehehhehehe komiksiniz yaaa

hele 2019 arkadaşımız !!!

herşey zevk meselesidir görünüş tasarım bakımından

power yazısınıda bu yüzden söktüm motorda hiçbir yazı yok hatta kayışın koruma kapağında kanuni yazısınıda sökmeye kapamaya çalıştım !

performansa gelince 250 cc ile 150 cc yi karşılaştırmakta bence komik

acaba her iki motoruda eleştiren arkadaşlar kullanmışlar mı ?

Eger Deer almayı düşünen arkdaşlar varsa yardımcı olurum görüşebiliriz kullanırsınız bakarsınız (tabi ehliyeti olanlar :cherry: )

Kanunide ayaklarımızı nereye koyuyoruz vitessiz değil mi bu motor

jar

arkadaşlar kanuni demişken seyhan 150 kullanmımş olanınız ve ilgili görüşleri olanınız var mı ?

Herkes Sinifini Bilsin Derbi Gibi Bir Motor Runner Gibi Makinelerle Kiyaslanmali At Arabasiyla Değil Kanuni Motor Yapiyorum Die Geciniyor Bence

DELERİUM;480003' Alıntı:
Herkes Sinifini Bilsin Derbi Gibi Bir Motor Runner Gibi Makinelerle Kiyaslanmali At Arabasiyla Değil Kanuni Motor Yapiyorum Die Geciniyor Bence

Yok öyle bir niyetimiz zaten hacı...:p

Senin nicktende tırstım biraz yani...ondan alttan alıyom...:mrgreen:

cevap yazamamışım arkadaşlara...kusura bakmasınlar...yoksa ben tek tek ilgilenirdim tayfamla...bidaha olmaz...sorry sir...:p

topiğim yetim kalmış...

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar sonuçta üstünde kanuni yazıyor ama ikiside yerli malı değil başka ülkelerin çizimi birçok çin motoru başka bir motorun ya aynısı yaa taklidi ben bunu sahte cep telefonu kapaklarına benzetiyorum

Yok öyle bir niyetimiz zaten hacı...:p

Senin nicktende tırstım biraz yani...ondan alttan alıyom...:mrgreen:

cevap yazamamışım arkadaşlara...kusura bakmasınlar...oksa ben tek tek ilgilenirdim tayfamla...sorry sir...:p

topiğim yetim kalmış...

:mrgreen: :mrgreen:

böööööö ::saskin:: ::pokey:: ::whip:: ::xs26:: ::xicon_ev ::sapkaa:: ::cekic:: ::pcgum:: ::eek:hmy:: ::surprise

kurktunmu mete_han abi ::winkwink :mrgreen: :p :queen:

abi nicke baksana ya...delerim geçerim diyo...korkamaykda napak...:mrgreen:

cin motorlar arasında kendini dizaynıyla cok ilgi cekici bir goruntusu var.. Bence cin in en görünüşlü motoru bence :)

Tipleri güzel bence ikisininde esin kaynağı pek alaka bulamayacaksınız ama Gilera nexsus 500 dür bir scooter e agresif çizğileri nexus ta gördük ilk.

( Bence derbi nexus tan esinlenmiş hava girişi, boya sitili, hatta farlar bile yakın duruyor ( Çalma değil kesinlikle farklı tarza uygulamışlar ) Kanunide derbiden esinlenmiş olabilir ama kanunide bence çalıntı durmuyor derbiye göre biraz daha farklı bir amaç üretilmiş gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar